duminică, 7 septembrie 2014

CEESECAKE COCO SI CIRESE / CEESECAKE COCO Y CEREZAS


   


   INGREDIENTE

PT BAZA 

- 200 g biscuiti 
-100 g unt 

PT CREMA 

- 250 g ricotta 
-250 g Philadelphia
-200 g zahar 
-250 g smantana pentru frisca 
-50 g coco 
-15 g gelatina 
-0,500 g cirese


MODUL DE PREGATIRE 

BAZA 

1.Sfaramiteaza biscuiti si amesteca-i cu untul topit.
2.Tapeteaza baza unei tava de tort  ,cu aceasta compozitie.

CREMA 

1.Mixeaza ricotta cu zaharul ,
2.Adauga philadelphia.
3.Dizolva gelatina pentru cateva minute in apa rece.Stoarce-o de apa si dizolv-o in putina smantana ,la foc mic.
4.Adauga gelatina dizolvata ,compozitiei de crema ( ricotta+philadelphia+zahar). Toate acestea pe "bain marie" ,amestecand pana cand se dizolva complect ,Lasa la racit .
5.Mixeaza smantana ,pana cand obtii frisca .(Este important ca smantana sa fie rece ) .
5.Cand s-a racit compozitia de branza adauga cocosul si frisca .amestecand cu grija .(Miscari circulare ,de jos in sus) 
6.Toarna compozitia peste baza de biscuti .Las-o la frigider 5-6 ore,inainte de a o servi.


Curata ciresele de samburi si pune-le cu 2 linguri de zahar si 1 linguritade suc de lamaie ,la foc mic pentru aproximativ 10  minute.
Cand s-a racit toarn-o peste cessecake.


POFTA BUNA !!!


TRADUCION EN ESPAÑOL 


INGREDIENTES 

PARA LA BASE

- 200 galletas Maria 
-100 g mantequilla


PARA LA CREMA 

-250 g ricotta
-250 g philadelphia
-200 g azucar 
-50 g coco
-250 g nata para montar 
-150g gelatina ( cola de pescado)
-0.500 g cerezas


METODO DE PREPARACION 

BASE

1.Tritura las galletas y mezclalo con la mantequilla previamente deretida.
2.Fora la base de una bandeja redonda con la composicion .


CREMA 

1.Mezcla la ricotta con el azucar.
2.Añade la Filadelfia. 
3.Dizuelve la  gelatina en agua fria durante unos minutos .Exprimela del agua sobrande y disuelvela  en un poco de nata  a fuego lento. 
4.Añade la composicion de gelatina disuelta en la composicion de crema de queso ( ricotta+filadelfia+azucar). Todo esto al "baño maría", revolviendo hasta que se disuelva por completo, dejar enfriar. 
5.Monta la nata . 
5. Mezcla la crema de queso con la nata montada y el coco. 
 6.Viertela sobre la  base  de  galletas .Las refrigere 5-6 horas antes de servir. 


Limpie las cerezas de los huesos y ponerlos con 2 cucharadas de azúcar y 1 cucharita de  jugo de limón, cocinar a fuego lento durante unos 10 minutos. 
Cuando se haya enfriado se vierte sobre cessecake.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu