INGREDIENTE CANTITATILE RAMAN LA ALEGEREA TA
- flori de dovlecei
-oua ( eu am folosit unul ,depinde de cantitaea de flori ce ai )
-faina
.-bere
-filetes de ansoa ( cele ce se cumpara ,conservate in ulei )
-ulei de floarea soarelui
MOD DE PREGATIRE
Mixeaza oul cu putina sare , faina si berea .Pana cand vezi ca obtii o compozitie nici foarte lichida dar nici foarte densa .(Asemanatoare consistentei aluatului de clatite) Las-o in frigider pentru aproximativ o jumatate de ora.
Curata florile de dovlecei .Scoate-le pistilul fara sa le rupi . Spala-le intr-un castronel si usca-le .
Vezi foto
Pune in fiecare floare ,un filet sau 2 de ansoa .Depinde de marimea florilor si bineanteles de gustul fiecaruia.
Frige in ulei abundant .
POFTA BUNA !!!
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES LAS CANTIDADES QUEDAN A TU GUSTO
- flores de calabacin
-harina
-huevos ( yo use uno)
-sal
-cervesa
- filetes de anchoas ( las que estan conservadas con el aceite )
-aceite de girasol
METODO DE PREPARACION
En un bol ,bate el huevo ,con un poco de sal ,harina y la cervesa .Hasta que obtienes una consistencia omogenea.Ni tropo liquida y tampoco tropo densa .(Simile a la consistencia de los creps)
Limpia las flores .Sacales la parte central ,lavalas y secalas.(Con cuidado que no se te rompan )
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu