duminică, 22 iunie 2014

FLORI DE DOVLECEI CU ANSOA/ FLORES DE CALABACIN CON ANCHOAS




INGREDIENTE CANTITATILE RAMAN LA ALEGEREA TA



- flori de dovlecei
-oua ( eu am folosit unul ,depinde de cantitaea de flori ce ai )
-faina
.-bere
-filetes de ansoa ( cele ce se cumpara ,conservate in ulei )
-ulei de floarea soarelui



MOD DE PREGATIRE


Mixeaza oul cu putina sare , faina si berea .Pana  cand vezi ca obtii o compozitie nici foarte lichida dar nici foarte densa .(Asemanatoare consistentei aluatului de clatite) Las-o in frigider pentru aproximativ o jumatate de ora.
Curata florile de dovlecei .Scoate-le pistilul fara sa le rupi . Spala-le intr-un castronel si usca-le .
Vezi foto


Pune in fiecare floare ,un filet sau 2 de ansoa .Depinde de marimea florilor si bineanteles de gustul fiecaruia.


Trece fiecare floare prin compozitia ce ai pregatit mai devreme si ai lasat-o in frigider .
Frige in ulei abundant .


POFTA BUNA !!!


TRADUCION EN ESPAÑOL

INGREDIENTES LAS CANTIDADES QUEDAN A TU GUSTO


- flores de calabacin
-harina
-huevos ( yo use uno)
-sal
-cervesa
- filetes de anchoas ( las  que estan conservadas con el aceite )
-aceite de girasol


METODO DE PREPARACION

En un bol ,bate el huevo ,con un poco de sal ,harina y la cervesa .Hasta que obtienes una consistencia  omogenea.Ni tropo liquida y  tampoco tropo densa .(Simile a la consistencia  de los creps)
Limpia las flores .Sacales la parte central  ,lavalas y secalas.(Con cuidado que no se te rompan )




Mete en cada flor uno o dos filetes de anchoas.Depende del tamaño de las flores y porsupuesto del gusto .



Pasa cada flor por la composicion que has preparado antes y friele con  abundante aceite .

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