duminică, 8 iunie 2014

CAMPANIE DE SARBATOARE



  Luna aceasta imi face o deosebita placere sa fiu ,gazda provocarii  " CAMPANIE DE SARBATOARE  " ,initiata de VERA cu tema VALENTINE'S DAY , a urmat DANA CRISTEA cu tema MARTISORUL, pe urma a fost SIDY cu tema RETETE CU MIEL , in luna mai a LILI LILIANA  ne-a propus sa gatim cu legume si fructe proaspete .


  Suntem deja in luna iunie  .Zilele  sunt din ce in ce mai calde , tocmai de aceea trebuie sa profitam  de orice zi libera pentru a ne relaxa . Daca timpul ne permite si ne luam o mini vacanta , atunci putem alege sa facem  un picnic in mijlocul naturii.
  Dar, pentru ca iesirea sa fie pe masura si picnicul sa fie plin de savori, pregatirea preparatelor culinare inainte de a pleca de acasa sunt esentiale .
  Deci propunerea mea  pentru luna aceasta ( 8 iunie- 8 iulie 2014) sunt :  aperitiv  delicios  sau  un desert nemaipomenit.Ramane la alegerea voastra.
  Cine doreste sa participe sa lase un comentariu ,la aceasta postare.
  Cine doreste sa participe ,dar nu are blog ,sa trimita reteta  cu poza finala si numele pe adresa de mail mai jos mentionata si  sa o posteze pe pagina personala de facebook. Poza trebuie sa iti apartina. Pozele  copiate de pe alte site-uri sau bloguri, ori luate de pe internet,nu sunt acceptate.
  Daca ai un blog si vrei sa participi, trebuie doar sa pregatesti reteta  specifica temei, o vei posta pe blogul personal cu specificatia ca participa la aceasta campanie.
  In speranta ca iti place tema propusa   astept cu nerabdare reteta  ,impreuna cu linkul si poza preparatului ,la adresa de e-mail suarezniky7@gmail.com .
 Cine vrea sa fie gazda lunii urmatoare ,o poate face ,lasand un comentario la aceasta postare .


SPOR LA MUNCA ,FETELOR ! 

12 comentarii:

  1. Buna Aura,
    ma bucur tare mult ca iti face placere sa fii gazda acestei campanii. Imi place si subiectul acestei campanii.Sigur vei avea si din partea mea asa cum este normal cel putin un preparat.
    O zi frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Veronica ,

      Ma bucur ca iti place tema aleasa .Este prima provocare, ce gazduiesc si o fac cu o deosebita placere.Te astept cu mare drag .
      O seara minunata in continuare si pentru tine :)))

      Ștergere
  2. Multumim Aura.
    Vreau si eu sa fiu gazda. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aura, voi veni cu drag la provocare, in primul rand fiindca tu imi esti foarte draga si apoi de dragul provocarii! Tema e generoasa si cum gradina e plina cu de toate, abia astept sa pregatesc bunatati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aura vin si eu cu mare drag la provocare! Multumesc de invitatie! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Aura iti multumesc frumos de invitatie....am sa particip cu mare drag la ea.
    Mult succes iti doresc si sa ai cat mai ulte participante.....!
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Sidonia ....pentru participare si pentru gandurile tale bune .Te astept cu mare drag .Te pup si eu

      Ștergere