Aceasta reteta participa la provocarea "CAMPANIE DE SARBATOARE " .....initiata de VERA ,a urmat DANA CRISTEA ,pe urma SIDY ,in mai LILI LILIANA , in iunie am avut placerea de a fi eu gazda si luna aceasta gazda a fost MONICA HOROIU ce ne-a propus aceasta tema minunata ...
INGREDIENTES
pt baza :
200 g biscuiti
100 g unt
pt crema
-250 g ricotta
-250 g philadelphia
-200 g smantana
-150 g zahar
- 50 g coco
-sucul de 3 lime
-15 g gelatina
MOD DE PREGATIRE
Faramiteaza biscuitii si amestecai cu untul topit .Tapiteaza baza unei tavi de tort rotunde cu compozitia rezultata ( biscuiti si unt ),cu ajutorul unei linguri ,si pune tava la frigider pana cand pregatesti crema.
Mixeaza ricotta si philadelphia cu zaharul si sucul de 3 lime,adauga si nuca de cocos.
Pune pt cateva minute gelatina in apa rece .Dizolva gelatina stoarsa de apa,in putina smantana ( pe foc mic ) .
Cand s-a racit adaug-o compozitiei de branza ,a bain marie .Amesteca bine si las-o sa se raceasca .
Cand s-a racit ,adauga smantana batuta ( frisca) .
Pune crema peste baza de biscuti ,si lasa la frigider cel putin 5 -6 ore ,inainte de a servi .
Presara pe deasupra coco.
POFTA BUNA !!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu