sâmbătă, 19 martie 2016
GARNITURA DE FENICUL PENTRU CARNE SAU PESTE
Usor de facut
O garnitura perfecta pentru carne sau pește
Ingrediente
3 feniculi
1 pumn de patrunjel,
1 tulpină de telina
2 frunze de dafin
1 crenguta cimbru
1 lingura suc de lamaie
1 lingurita semințe de coriandru
1 lingurita semințe de fenicul
Mod de pregatire
Se spala su curata feniculii, eliminati frunzele exterioare dure si tulpina; spalati-le si se taie in felii. Se spala si patrunjelul. Curatati si eliminati filamentele de telina, se spala și se taie în bucati mici.
Într-o cratita pune patrunjelul, telina taiata bucati , cimbrul, frunzele de dafin, jumatate din semintele de coriandru si fenicul ; se toarna sucul de lamaie, o jumatate de litru de apa si sare dupa gust
Fierbeti la foc mic timp de 10 minute.
Se adaugă feniculul si se fierbe timp de 10-15 minute, la foc mediu.
Atunci cand sunt fierte, se scurge apa si se presara restul de seminte de coriandru si fenicul .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu