INGREDIENTE
PT BAZA
- 200 g biscuiti
-100 g unt
PT CREMA
- 250 g ricotta
-250 g Philadelphia
-200 g zahar
-250 g smantana pentru frisca
-50 g coco
-15 g gelatina
-0,500 g cirese
MODUL DE PREGATIRE
BAZA
1.Sfaramiteaza biscuiti si amesteca-i cu untul topit.
2.Tapeteaza baza unei tava de tort ,cu aceasta compozitie.
CREMA
1.Mixeaza ricotta cu zaharul ,
2.Adauga philadelphia.
3.Dizolva gelatina pentru cateva minute in apa rece.Stoarce-o de apa si dizolv-o in putina smantana ,la foc mic.
4.Adauga gelatina dizolvata ,compozitiei de crema ( ricotta+philadelphia+zahar). Toate acestea pe "bain marie" ,amestecand pana cand se dizolva complect ,Lasa la racit .
5.Mixeaza smantana ,pana cand obtii frisca .(Este important ca smantana sa fie rece ) .
5.Cand s-a racit compozitia de branza adauga cocosul si frisca .amestecand cu grija .(Miscari circulare ,de jos in sus)
6.Toarna compozitia peste baza de biscuti .Las-o la frigider 5-6 ore,inainte de a o servi.
Curata ciresele de samburi si pune-le cu 2 linguri de zahar si 1 linguritade suc de lamaie ,la foc mic pentru aproximativ 10 minute.
Cand s-a racit toarn-o peste cessecake.
POFTA BUNA !!!
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
PARA LA BASE
- 200 galletas Maria
-100 g mantequilla
PARA LA CREMA
-250 g ricotta
-250 g philadelphia
-200 g azucar
-50 g coco
-250 g nata para montar
-150g gelatina ( cola de pescado)
-0.500 g cerezas
METODO DE PREPARACION
BASE
1.Tritura las galletas y mezclalo con la mantequilla previamente deretida.
2.Fora la base de una bandeja redonda con la composicion .
CREMA
1.Mezcla la ricotta con el azucar.
2.Añade la Filadelfia.
3.Dizuelve la gelatina en agua fria durante unos minutos .Exprimela del agua sobrande y disuelvela en un poco de nata a fuego lento.
4.Añade la composicion de gelatina disuelta en la composicion de crema de queso ( ricotta+filadelfia+azucar). Todo esto al "baño maría", revolviendo hasta que se disuelva por completo, dejar enfriar.
5.Monta la nata .
5. Mezcla la crema de queso con la nata montada y el coco.
6.Viertela sobre la base de galletas .Las refrigere 5-6 horas antes de servir.
Limpie las cerezas de los huesos y ponerlos con 2 cucharadas de azúcar y 1 cucharita de jugo de limón, cocinar a fuego lento durante unos 10 minutos.
Cuando se haya enfriado se vierte sobre cessecake.
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