duminică, 28 septembrie 2014
TORT DE CAFEA / PASTEL DE CAFE
INGREDIENTE INGREDIENTES
- 400 g faina -400 harina
-200 g zahar - 200 g azucar
-100 g unt - 100 g mantequilla
-3 oua - 3 huevos
- 1 pahar de cafea naturala (rece) - 1 vaso de cafe (fria)
-1 praf de copt - 1 polvo para hornear
-1 vf de cutit de sare - 1/2 vasito licor al cafe
- 1/2 paharel lichior de cafea sau rom - 100 g pepitas chocolate fondente (la cantidad la
-100 g pepite de ciocolata neagra pones a tu gusto)
(cantitatea la alegere)
MOD DE PREGATIRE
1.Mixeaza ouale cu zaharul 5 minute.
2.Adauga sarea,untul topit (rece) ,cafeaua,faina, praful de copt si ciocolata 3/4 din cantitate. Cantitatea ramasa o pui peste tort inainte de al pune la cuptor .
3.Unge o tava cu unt si pune faina in ploaie.
4.Pune compozitia in tava si da-o la cuptorul in prealabil incalzit la 170 de grade ,pt aproximativ 55 de minute .Depinde de cuptor .
METODO DE PREPARACION
1.Bate los huevos con el azucar unos 5 minutos .
2.Añade un poco de sal ,la mantequilla deretida y fria,el cafe ,el polvo para hornear ,y 3/4 de la cantidad de chocolate .La otra parte la pones sobre el pastel antes de meterle al horno.
3.Unta con un poco de mantequilla una bandeja y espolvorea poca harina.
4.Pon la composicion el la bandeja y metela en el horno ,previamanente calentado a 170 grados ,aproximadamente 55 minutos .Depende del horno.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu