luni, 10 februarie 2014

RAVIOLI DE SPANAC SI RICOTTA CU SALSA RAGU







INGREDIENTE  pentru 4 persoane ( 100 g de persoana )

-400 g de ravioli
-salsa ragu ( dupa gust )
-parmigiano reggiano ras

RETETA PENTRU RAVIOLI ,O GASITI AICI
LA RECETA PARA LOS RAVIOLI ,LA ENCUENTRAS AQUI

http://bucatariaurei.blogspot.it/2014/01/ravioli-cu-spanac-si-ricotta.html



RETETA PENTRU SALSA RAGU O GASITI AICI
LA RECETA PARA LA SALSA RAGU ,LA ENCUENTRAS AQUI

http://bucatariaurei.blogspot.it/2014/02/salsa-ragu.html



Pune o oala cu apa la fiert .Cand apa fierbe adauga o lingurita de sare groasa.Cand apa incepe din nou sa fiarba adauga raviloli .Cand se ridica la suprafata ,sunt fierti .Strecoarai si amesteca cu salsa ragu ,dupa gust .Deasupra presara parmigiano reggiano ras .


POFTA BUNA !!!!!!!!!


Pon una olla con agua a hervir.Cuando el agua rompe a hervir ,añade una cucharita de sar gruesa.Cuando el agua empieza de nuevo a hevir,añade los ravioli .Cuando se suben a la superficie ,estan listos .Condir con salsa ragu .Sopra metele parmigiano reggiano .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu