luni, 17 martie 2014
BRUSCHETTE CU ROSII SI ANSOA / BRUSCHETTA CON TOMATE Y ANCHOAS
Cu aceasta reteta particip la " PROVOCAREA SECRETA " a lunii martie 2014.
Gazda acestei luni este IULIAN DOBREA
Luna aceasta am avut privilegiul de a gati o reteta de pe blogul DANIELEI ADDARIO
Toate retetele sunt minunate ,insa cum imi place foarte mult bruschettele ,am ales sa fac bruschhete bineanteles .
INGREDIENTE
-rosii
-origano
-hamsii
-usturoi
-ulei de masline
-busuioc proaspat
-paine
-usturoi
-sare
MOD DE PREGATIRE
Spala rosiile si taiele in 3 felii groase.Aseaza-le pe o tava unde in prealabil ai pus hartie de copt,presara putina sare ,origano uscat si busuioc proaspat ,taiat marunt.Stopeste-le cu putin ulei de masline si pune-le la cuptorul in prealabil incalzit la 150 de grade ,pentru aproximativ 1 ora.Depinde de cuptor .
Prajeste feliile de paine ,si cat sunt inca calde fa-le un masaj cu un catel de usturoi .
Aseaza felii de hamsii ,peste acestia pune felii de rosii ce ai scos din cuptor si putin ulei de masline .
POFTA BUNA !!!!!!!!!
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
-rojo
-Origano
-Anchoa
-ajo
aceite de oliva
-Albahaca fresca
pan
-ajo
sal
METODO DE PREPARACION
Lavar los tomates y cortar en 3 rodajas gruesas.Ponlas en una bandeja donde antes has puesyo papel de horno, espolvorear un poco de sal, Origano albahaca fresca, cortada fina y un poco de aceite y ponerlas en horno previamente calentado a 150 grados, durante aproximadamente 1 ora.Depinde horno.
Tostar las rebanadas de pan, y cuando aún están calientes darles un mansaje con un diente de ajo.
Coloque las anchoas, rodajas de tomate sobre ellos y un poco de aceite de oliva.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
una receta sencilla pero riquísima para una cena. besotes!!
RăspundețiȘtergerecomoaguaparachocolate-myriam.blogspot.com
Muchisimas gracias, Myriam .Un beso grande para ti tambien .
RăspundețiȘtergere