luni, 17 martie 2014

BRUSCHETTE CU ROSII SI ANSOA / BRUSCHETTA CON TOMATE Y ANCHOAS


Cu aceasta reteta particip la " PROVOCAREA SECRETA " a lunii martie 2014.
Gazda acestei luni este IULIAN DOBREA
Luna aceasta am avut privilegiul de a gati o reteta de pe blogul DANIELEI ADDARIO
Toate retetele sunt minunate ,insa cum imi place foarte mult bruschettele ,am ales sa fac bruschhete bineanteles .


INGREDIENTE


-rosii
-origano
-hamsii
-usturoi
-ulei de masline
-busuioc proaspat
-paine
-usturoi
-sare


MOD DE PREGATIRE

 Spala rosiile si taiele in 3 felii groase.Aseaza-le pe o tava unde in prealabil ai pus hartie de copt,presara putina sare ,origano uscat si busuioc proaspat ,taiat marunt.Stopeste-le cu putin ulei de masline si pune-le la cuptorul in prealabil incalzit la 150 de grade ,pentru aproximativ 1 ora.Depinde de cuptor .
Prajeste feliile de paine ,si cat sunt inca calde fa-le un masaj cu un catel de usturoi .
Aseaza felii de hamsii ,peste acestia pune felii de rosii ce ai scos din cuptor si putin ulei de masline .



POFTA BUNA !!!!!!!!!

TRADUCION EN ESPAÑOL

INGREDIENTES

-rojo

-Origano

-Anchoa

-ajo

aceite de oliva

-Albahaca fresca

pan

-ajo

sal




METODO DE PREPARACION 



Lavar los tomates y cortar en  3 rodajas gruesas.Ponlas en una bandeja donde antes has puesyo papel de horno, espolvorear un poco de sal, Origano albahaca  fresca, cortada fina y un poco de aceite y ponerlas en horno previamente calentado a 150 grados, durante aproximadamente 1 ora.Depinde horno.
Tostar  las rebanadas de pan, y cuando aún están calientes darles un mansaje con un diente de ajo.

Coloque las  anchoas, rodajas de tomate sobre ellos  y un poco de aceite de oliva.

2 comentarii:

  1. una receta sencilla pero riquísima para una cena. besotes!!

    comoaguaparachocolate-myriam.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Muchisimas gracias, Myriam .Un beso grande para ti tambien .

    RăspundețiȘtergere