joi, 6 martie 2014
CANTUCCINI CU MIGDALE / CANTUCCINI CON ALMENDRAS
INGREDIENTE
-600 g faina pentru prajituri
-5 oua
-350 g zahar
-coaja rasa de la o lamaie netratata ,sau daca nu ai o esenta se lamaie
-350 g de migdale
-1 praf de copt
MODUL DE PREGATIRE
Bateti ouale intr-un castron si adaugati : zahar, faina, praful de copt si migdale rupte . Se amesteca ingredientele pana cand amestecul este neted .Formeaza un salam , pune-l pe o tava unde in prealabil ai pus harie de copt si pune-l in cuptor la 160 ° C timp de aproximativ 30 de minute.Dupa ce se raceste taie-l in felii ,aseaza-le pe aceeasi tava ce ai folosit si punele inca 5 minute in cuptor .Se serveste rece .
POFTA BUNA !!!!!!!!!
TRADUCCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
-600 G de harina
-5 huevos
-350 G de azúcar
-ralladura de un limón sin tratamiento, o si tiene una esencia de limón
-350 G, de almendras
-1 Levadura en polvo
METODO DE PREPARACION
Batir los huevos en un bol y añadir: el azúcar, la harina, el polvo de hornear y la almendra rota. Mezcle los ingredientes hasta que la mezcla esté suave. Dale la forma de salami,a la masa y ponla en una bandeja donde se pone papel de hornear antes y lo pones en el horno a 160 º C durante aproximadamente 30 minutos.Despues de enfríarse corta en rodajas, las pones en la misma bandeja que usaste y ponla otros 5 minutos en el horno. Servir frío.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu