sâmbătă, 8 martie 2014
TORT PARADIS / TORTA PARAISO
INGREDIENTE
-150 g faina
-150 g faina de cartofi
-250 g unt
-250 g zahar
-2 oua
-3 galbenusuri
-coaja rasa de la o lamaie netratata
-1 praf de copt
-zahar praf de copt
MODUL DE PREGATIRE
Pregateste o tava rotunda de 24 de cm .Unge-o cu unt si presara faina in "ploaie".
Amesteca untul la temperatura camerei ,cu o lingura de lemn pana cand devine cremos.Adauga zaharul putin cate putin si amesteca bine .Adauga ouale pe rand si galbenusurile batute.Adauga faina ,praful de copt si faina de cartofi ,cernute.Adauga coaja rasa de lamaie.Amesteca cu lingura de lemn .Cand ingredientele sunt bine incorporate,varsa aluatul in tava ce ai pregatit in prealabil .
Pune-o la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru 45 de minute.Depinde de cuptor.
Cand s-a racit ,presara zahar praf .
POFTA BUNA !!!!!!!!
TRADUCCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
-150 G de harina
-150 G Harina de patata
-250 G de mantequilla
-250 G de azúcar
-2 huevos
-3 yemas
-ralladura de un limón sin tratar
-1 Levadura en polvo
-Azúcar en polvo
METODO DE PREPARACION
Preparar una bandeja redonda de 24 cm. Untar con mantequilla y espolvorear harina.
Mezclar la mantequilla a temperatura ambiente con una cuchara de madera hasta que se convierte cremos.Adauga azúcar poco a poco y mezclar bien. Añadir los huevos uno a la vez y las yemas de huevos .
Añade polvo de hornear,la harina y la harina de patata..Añade la ralladura de limon .Amesteca con cuchara de madera. Cuando los ingredientes estén bien incorporados, vierta la mezcla en el molde que ha preparado con antelación.
Póngalo en el horno precalentado a 180 grados durante 45 minutos.Depende del horno.
Cuando se haya enfriado, espolvorear con azúcar en polvo.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu