marți, 11 martie 2014
SPAGHETTI CU HAMSII,CAPERE SI PESMET / ESPAGUETIS CON ANCHOAS,ALCAPARRAS Y PAN RALLADO
INGREDIENTE - pentru 4 persoane
- 400 g spaghetti
- 8 filete de hamsii ( conserva)
- 2 linguri de pesmet
- 10 capere
- 1 catel de usturoii
- 8 linguri de ulei de masline
-patrunjel
METODO DE PREPARACION
Pune o oala mare cu apa la fiert.Cand apa fierbe adauga o lingura de sare groasa.Cand apa incepe din nou sa fiarba adauga spaghettlele si lasa-le sa fiarba timpul indicat pe ambalaj .
Taie usturoiul marunt si punel la calit in uleiul de masline .Cand incepe sa se coloreze adauga hamsiile.caperele .Cand hamsiile s-au topit adauga pesmetul si patrunjelul taiat marunt .
Adauga spaghettele fierte .
POFTA BUNA !!!!!!!!!!
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
- 400 g de espaguetis
- 8 filetes anchoas (en lata)
- 5 cucharadas de pan rallado
- 10 Alcaparras
- 1 diente de ajo
- 8 cucharadas de aceite de oliva
-Perejil
METODO DE PREPARACION
Poner una olla grande con agua a hervir.Cuando hierve añadir una cucharada de sal gruesa .Cuando comience a hervir de nuevo añadir los espaguetis y dejar hervir durante el tiempo indicado en el envase.
Cortar finamente el ajo y ponerlo a cocer en aceite de oliva. Añade las anchoas y las alcaparras .Cuando las anchoas se han derretido añadir el pan rallado y perejil picado.
Añadir los espaguetis cocidos.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu