marți, 11 martie 2014

SPAGHETTI CU HAMSII,CAPERE SI PESMET / ESPAGUETIS CON ANCHOAS,ALCAPARRAS Y PAN RALLADO


INGREDIENTE - pentru 4 persoane

- 400 g spaghetti
- 8 filete de hamsii ( conserva)
- 2 linguri de pesmet
- 10  capere
- 1 catel de usturoii
- 8 linguri de ulei de masline
 -patrunjel



METODO DE PREPARACION

Pune o oala mare cu apa la fiert.Cand apa fierbe adauga o lingura de sare groasa.Cand apa incepe din nou sa fiarba adauga spaghettlele si lasa-le sa fiarba timpul indicat pe ambalaj .
Taie usturoiul marunt si punel la calit in uleiul de masline .Cand incepe sa se coloreze adauga hamsiile.caperele .Cand hamsiile s-au topit adauga pesmetul si patrunjelul taiat marunt .
Adauga spaghettele fierte .



POFTA BUNA !!!!!!!!!!


TRADUCION EN ESPAÑOL


INGREDIENTES

- 400 g de espaguetis

- 8 filetes  anchoas (en lata)

- 5 cucharadas de pan rallado

- 10 Alcaparras

- 1 diente de ajo

- 8 cucharadas de aceite de oliva

  -Perejil


METODO DE PREPARACION 

 Poner una olla grande con agua a hervir.Cuando hierve añadir una cucharada de sal gruesa .Cuando comience a hervir de nuevo añadir los espaguetis  y dejar hervir durante el tiempo indicado en el envase.

Cortar finamente el ajo y ponerlo a cocer en aceite de oliva. Añade las  anchoas y las alcaparras .Cuando las anchoas se han  derretido añadir el pan rallado y perejil picado.

Añadir los espaguetis cocidos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu