duminică, 30 martie 2014
TAGLIATELLE CU CHAMPIGNON ,SUNCA SI MAZARE / TAGLIATELLE CON CHAMPIÑON,JAMON YORK Y GUISANTES
INGREDIENTE pentru 4 persoane
-400 g tagliatelle
- 1 ceapa
-100 g ciuperci cahampignon
-100 g sunca
-150 g mazare
- 1paharel de vin alb
-sare
-ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Taie ceapa marunt si pune-o la calit intr-o tigaie sau o cratita antiaderenta cu putin ulei de masline .Cand vezi ca ceapa este calita adauga mazarea,vinul si acopera cu un capac .Dupa aproximatin 5 - 10 minute (depinde de mazare ,daca este proaspata sau congelata ) ,adauga ciupercile si sunca taiate cubulete. Daca vezi ca se usca prea tare,adauga putinca apa.Lasa totul sa fiarba la foc moderat cu capac,timp de aproximativ 20 minute ( eu am avut nevoie de acest timp) sau cand vezi ca mazarea este facuta,salsa este gata .
Pana cand salsa se termina de facut ,pune a fiert pasta .Daca pasta este facuta in casa ,timpul de fierbere este foarte scurt.cand vezi ca se ridica la suprafata este gata .Aici gasesti reteta de tagliatelle facute in casa
http://bucatariaurei.blogspot.it/2014/01/tagliatelle-facute-in-casa.html.
Daca pasta este cumparata ,fierbe-o timpul indicat pe ambalaj .
Cand pasta este fiarta adauga salsa .
Rade deasupra parmigiano reggiano .
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
-400 g tagliatelle
- 1 cebolla
-100 G de champiñones
-100 G de jamón
150g guisantes
- 1 vasito vino blanco
- sal
-aceite de oliva
METODO DE PREPARACION
Cortar la cebolla y ponerla a pochar en una sartén antiadherente con un poco de aceite. Cuando vea la cebolla añadir los guisantes, el vino y cubrir con una tapa. Después de 5-10 minutos (dependiendo de los guisantes, si es fresco o congelado), añadir los champiñones y el jamón cortado en daditos Si usted ve que es demasiado seca, añada poca agua.deja que hierva a fuego moderado con tapa durante unos 20 minutos (yo necesite este tiempo) o cuando usted ve que los guisantes estan hechos , la salsa está lista.
Hasta que la salsa termina prepara la pasta . Si la pasta es casera, el tiempo de cocción es muy corto .Cuando ves que se sube a la superficie ,la pasta esta lista Aquí encontrará la receta tagliatelle
http://bucatariaurei.blogspot.it/2014/01/tagliatelle-facute-in-casa.html
Si se compra la pasta, hervir el tiempo indicado en el envase.
Cuando la pasta esté cocida añadela a la salsa .
Si deseas ralla encima ,Parmigiano Reggiano.
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