INGREDIENTE
-200 g faina
-180 g zahar
-100 g unt
-1/2 pahar lapte
-1 lingura anason
-coaja rasa de la o lamaie netratata
-4 galbenusuri
-3albusuri
-1 praf de copt
MODUL DE PREGATIRE
Mixeaza galbenusurile cu zaharul.Adauga untul topit (rece),laptele,anasonul,coaja rasa de lamaie , faina si praful de copt ,cernute.La sfarsit adauga albusurile de oua mixate cu un vf de cutit.
Pune compozitia obtinuta intr-o tava rotunda unde in prealabil ai uns-o cu unt si ai tapizat-o cu fina in ploaie.
Pune tava la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.depinde de cuptor.Vezi foto
Cand s-a racit presara zahar praf .
POFTA BUNA !!!
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
-200 G de harina
-180 G de azúcar
-100 G de mantequilla
-1 / 2 taza de leche
-1 Cucharada de anís
-ralladura de un limón sin tratar
-4 yemas
-3 claras del hueo
-1 Levadura en polvo
-180 G de azúcar
-100 G de mantequilla
-1 / 2 taza de leche
-1 Cucharada de anís
-ralladura de un limón sin tratar
-4 yemas
-3 claras del hueo
-1 Levadura en polvo
METODO DE PREPARACION
Mezclar las yemas con el azucar ,añadir la mantequilla derretida (frío), la leche, el anís, la ralladura de limón, la harina y la levadura en polvo, añadir las claras de huevo mixate a punto nieve .L
Ponga la composición obtenida en una bandeja redonda que previamante ha estado untada con mantequilla.
Ponga la bandeja en el horno precalentado a 180 grados durante unos 30minutos.Depende del horno
Ponga la composición obtenida en una bandeja redonda que previamante ha estado untada con mantequilla.
Ponga la bandeja en el horno precalentado a 180 grados durante unos 30minutos.Depende del horno
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu