sâmbătă, 29 martie 2014

CIAMBELLONE CU ANASON SI LAMAIE / CIAMBELLONE CON ANICE Y LIMON



INGREDIENTE

-200 g faina
-180 g zahar
-100 g unt
-1/2 pahar lapte
-1 lingura anason
-coaja rasa de la o lamaie netratata
-4 galbenusuri
-3albusuri
-1 praf de copt


MODUL DE PREGATIRE

Mixeaza galbenusurile cu zaharul.Adauga untul topit (rece),laptele,anasonul,coaja rasa de lamaie , faina si praful de copt ,cernute.La sfarsit adauga  albusurile de oua mixate cu un vf de cutit.
Pune compozitia obtinuta intr-o tava rotunda unde in prealabil ai uns-o cu unt si ai tapizat-o cu fina in ploaie.
Pune tava la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.depinde de cuptor.Vezi foto

Cand s-a racit presara zahar praf .


POFTA BUNA !!!

TRADUCION EN ESPAÑOL

INGREDIENTES


-200 G de harina

-180 G de azúcar

-100 G de mantequilla

-1 / 2 taza de leche

-1 Cucharada de anís

-ralladura de un limón sin tratar 

-4 yemas

-3 claras  del hueo 

-1 Levadura en polvo
 
METODO DE PREPARACION 
 
Mezclar las yemas con el azucar ,añadir  la mantequilla derretida (frío), la leche, el anís, la ralladura de limón, la harina y la levadura en polvo, añadir las claras de huevo mixate a punto nieve .L

Ponga la composición obtenida en una bandeja redonda que previamante ha estado untada con mantequilla.

Ponga la bandeja  en el horno precalentado a 180 grados durante unos 30minutos.Depende del horno 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu