luni, 12 mai 2014

ANGHINARE ,BOB , CARTOFI SI MAZARE / ALCACHOFA ,HABA ,PATATAS Y GUISANTES



    Cu aceasta reteta particip la provocarea "Campanie de sarbatoare " .Gazda lunii mai 2014 este LILIANA TOMA . Liliana ne propune sa folosim ingrediente proaspete : legume si fructe.
Eu am ales legumele ..


INGREDIENTE

- 4 - 5 flori de anghinare
- 0,500 g bob
-0,300 g mazare proaspata
-0,500 kg cartofi
-4 - 5 catei de usturoi taiat marunt
-patrunjel taiat marunt
-sare
- 1/ 2 pahar de vin alb



MOD DE PREGATIRE


Curata si spala anghinarea.Tai-o in 4 .Curata cartofii si taie-i in 4.
Intr-o cratita pune ulei de masline ,impreuna cu toate ingredientele.Adauga vinul si apa astfel incat ,toate ingredientele raman acoperite.Lasa sa fiarba la foc mic ,aproximativ 45 - 60 de minute.Sareaza dupa gust .




TRADUCION EN ESPAÑOL


INGREDIENTES


- 4-5  alcachofas
- 0500 g haba
-0,300 G de guisantes frescos
-0.500 Kg de patatas
-4 A 5 dientes de ajo picados
Perejil picado
sal
- 1/2 taza de vino blanco

METODO DE PREPARACION

Limpiar y lavar las alcachofs y cortalas en  4. Pelar las patatas y cortarlas en cuatro.
En un cazo poner el aceite de oliva, junto con todo ,añade el  vino ingredientele.Lasa a hervir a fuego lento, a unos 45 a 60 de minute.Condimenta a  gusto.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu