luni, 5 mai 2014
FUSILLI CU SALSA DE LEGUME / FUSILLI CON SALSA DE VERDURA
INGREDIENTE pentru 4 persoane
- 1 ceapa
-1 tulpina de telina
- 2 morcovi
-bulion sau pasta de rosii
-un paharel de vin alb
-1 pahar
MODUL DE PREGATIRE
Taie ceapa,telia si morcovii marunt.Punei la calit intr-o tigaie cu puti ulei de masline .Cand sunt calite adauga vinul ,lasa-l sa se evapore putin si pe urma adauga bulionul sau pasta de rosii .Lasa sa fiarba la foc mic pentru aproximativ 20 de minute .Condimenteaza dupa gust .Daca iti place poti pune putin ardei iute .
Fierbe pasta ,timpul indicat pe ambalaj .
Peste pastele fierte pune salsa .
POFTA BUNA !!!!
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
-1 cebolla
-1 apio
-2 zanahoria
-1 vasito pequeño de vino blanco
-1 vaso de pasta de tomates
METODO DE PREPARACION
Pone a pochar la cebolla,el apio y las zanahorias cortadas en cubitos finos .Añade el vino ,espera unos minutos y añade la pasta de tomates .Deja todo a hervir a fuego lento aproximadamente 20 minutos.Condimentalo a gusto.
Hierve la pasta el tiempo indicado en el envase.
Encima de las pasta pone la salsa.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Te invit la mine pe blog sa participi la "Campanie de sarbatoare".
RăspundețiȘtergerehttp://liligospodini.blogspot.ro/2014/05/campanie-de-sarbatoare.html