INGREDIENTE
-4 oua
-100 g zahar
-120 g unt
-150 g ciocolata neagra
-esenta se vanilie ( daca nu ai,pune 1 plic de vanillia)
-200 g nuci
-200 g faina
-1/2 plic praf de copt
PENTRU GLAZURA
-100 g ciocolata neagra
-30 g unt
MODUL DE PREGATIRE
Topeste untul si ciocolata neagra , in bain marie
Intr-un castron mixeaza ouale cu zaharul .Adauga untul si ciocolata topite si vanilia.
Adauga nucile,faina si praful de copt.
Amesteca bine ,pana cand aluatul se omogenizeaza.Pune aluatul intr-o tava dreptuguilara unde in prealabil ai pus hartie de cuptor.Vezi foto
Pune tava in cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade ,pentru aproximativ 15 - 20 de minute.Depinde de cuptor.Vezi foto
GLAZURA
Topeste ciocolata neagra si untul a bain marie.
Cand glazura s-a racit pune-o pe prajitura.Vezi foto
POFTA BUNA !!!!
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
-4 huevos
-100 G de azúcar
-120 G de mantequilla
150 g de chocolate negro
-un poco de esencia de vainilla y si no tienes un sobre de vanillina
-200 G de nueces
-200 G de harina
-1 / 2 sobre de levadura en polvo
GLASEADO
-100 g chocolate negro
-30 g mantequilla
METODO DE PREPARACION
Derretir la mantequilla y el chocolate negro al baño maría
En un tazón mezcla los huevos con el azúcar. Añadir la mantequilla y el chocolate derretido y la vainilla.
Agregar las nueces, la harina y el polvo de hornear.
Mezclar bien .Mete todo en una bandeja donde has puesto papel de horno .
Metela al horno calentado previamente a 180 grados ,por 15 - 20 minutos .Depende del horno
GLASEADO
Funde la ciocolata y la mantequilla.Cuando se enfria extiendela sobre el brownie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu