duminică, 4 mai 2014

IEPURE CU CARTOFI SI ROZMARIN / CONEJO CON PATATAS Y ROMERO



INGREDIENTE

- 1 iepure
- 1 capatana de usturoi
-6-7 rosii cherry
-2 linguri de pasta de rosii
-1/2 pahar de vin alb
-6-7 cartofi mari
-1 -2 crengute de rozmarin
-ulei de masline


METODO DE PREPARACION

Transeaza si spala  iepurele .Sareaza-l si pipereaza-l dupa gust .
Intr-o tigaie mare antiaderenta pune putin ulei de masline ,usturoiul taiat marunt ,iepurele ,cartofii taitai in cuburi mari ,rosiile taiate in 4 ,crengutele de rozmarin ,pasta de tomate ,vinul si un pahar de apa.
Lasa totul sa fiarba la foc mic  pentru aproximativ 1 ora.Daca este nevoie mai adauga din cand in cand apa.Condimenteaza dupa gust.



POFTA BUNA !!!!



TRADUCION EN ESPAÑOL

INGREDIENTE

- 1 conejo
-ajo
-6 -7 rosii cherry
-2 cucharas de pasta de tomate
-1/ 2 vaso de vino blanco
-6 - 7 patatas grandes
-1 - 2 ramitas de romero
- aceite de oliva


METODO DE PREPARACION


 Trocea y lava el conejo.Condimentalo con sal y pepe.
En una sarten antiaderenta pone un poco de aceite de oliva ,el ajo cortado fino ,el conejo,los tomates cortados en quatro ,las patatas cortadas en trozos grandes,el romero,la pasta de tomate ,el vino ,y un vaso de agua .
Dejalo que hierva a fuego pequeño por una hora .Si hace falta añade de vez en cuando agua .
Condimentalo  a gusto .

2 comentarii:

  1. Yummy, cred ca e delicios! Nu am mancat iepure de un car de ani si mi s-a facut pofta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Paula .Este bun de tot .Te invit sa probezi

    RăspundețiȘtergere