joi, 1 mai 2014

PANDISPAN DE CACAO


Aceasta reteta participa la provocarea "Weekend cu spor " initiat de STEFANIA ANASTASIU
Gazda lunii aprilie 2014 este IULIANA MIU din a carei blog am gatit o reteta deosebita .



INGREDIENTE

-7 oua
-7 linguri de zahar
-7 linguri de faina
-1 lingura de cacao
-coaja rasa de la o lamaie
-1/2 plic  praf de copt



MODUL DE PREGATIRE

Separa albusurile de galbenusuri.Bate albusurile spuma ,adauga lingurile de zahar pe rand .Cand albusurile s-au intarit adauga coaja de lamaie si galbenusurile de oua amestecand usor pana cand se omogenizeaza compozitia.Adauga faina si praful de copt si amesteca din nou usor,pana cand faina se incorporeaza.Pune deoparte putina cantitate sin compozitie si adauga cacao.
Pune compozitia intr-o tava de cozonac ce in prealabil ai pregatit ,(fie ai uns-o cu unt si ai presarat faina in ploaie, fie  ai pus hartie de coptor .Ramane la alegerea ta.Eu am pus hartie de cuptor.).Peste compozitie adauga compozitia cu cacao si cu furculita amesteca putin.
Pune tava la cuptorul incalzit la 170 - 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.Depinde de cuptor.Fa testul cu scobitoarea.
Cand s-a racit ,presara pe deasupra zahar pudra.


POFTA BUNA !!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu