O RETETA DIN REGIUNEA MARCHE ( ITALIA ) ,USOR DE FACUT SI FOARTE GUSTOASA.CANTITTATILE INGREDIENTELOR RAMAN LA ALEGEREA TA .NU ESTE OBLIGATIRIU SA PUI SUCULITA .
INGREDIENTE
-bob proaspat
-suculita taiata in cubulete
-4-5 catei de usturoi taiati marunt
-marar taiat marunt
-vin alb
- ulei de masline
MODUL DE PREGATIRE
Intr-o tigaie , pune la calit sunculita taita cubulete ,impreuna cu dintii de usturoi, intregi . .Adauga bobul ,mararul taiat marut si un paharel de vin alb .Sareaza si pipereaza dupa gust .Lasa sa fiarba pentru aproximativ 30 de miute la foc redus.Daca este nevoie adauga din cand in cand putina apa.
POFTA BUNA !!!
TRADUCION E ESPAÑOL
INGREDIENTES
-faba
-tocino cortado a cuadritos
-4-5 ajos
-hiojo
- aceite de oliva
- vino blanco
METODO DE PREPARACION
En un sarten mete a pochar el tocino con los ajos enteros ,añade la faba y el hinojo cortado fino .Añade un poco de vino blanco y dejalo a hervir durante unos 30 miutos .Si hace falta añade de vez en cuando un poco de agua -
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu