joi, 1 mai 2014

SORBET DE CAPSUNI

Aceasta reteta participa la provocarea  "BUCATAR CURAJOS " .
Gazda lunii aprilie 2014 pentru reteta dulce ,este DIA DARIA ce ne-a propus o reteta simpla si foarte buna .
Cu siguranta in vara aceasta voi reface din nou acest sorbet minunat .


INGREDIENTE

  - 500 g capsuni

 - 1 albus de ou (optional)

  - 500 ml apa

 - zahar dupa gust



MODUL DE PREPARARE


Facem siropul.Incalzeste apa cu zaharul,pana cand acesta se topeste.
Mixeaza capsunile ,in prealabil spalate si uscate .
Intr-un vas amesteca siropul racit cu capsunile mixate si albusul de ou ,batut spuma.
Dupa omogenizare pune vasul la congelator pentru cateva ore .Daca nu ai pus albusul de ou ,trebuie sa amesteci compozitia ,din 30 in 30 de minute.

Se serveste rece .




POFTA BUNA !!!

2 comentarii:

  1. arata senzational! ma bucur ca l-ai incercat si ti-a placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am incercat ,mi-a placut enorm de mult ...si il voi reface .Multumesc pt reteta

      Ștergere