luni, 12 mai 2014

FRIPTURA DE VITEL CU ROZMARIN SI BACON / ASADO DE TERNERA CON ROMERO Y BAICON



INGREDIENTE

- 1 kg de carne de vitel
-rozmarin
-1 - 2 frunze de salvia
-100 g bacon
-usturi
-1 / 2 de pahar de vin alb
-sare si piper
-ulei de masline



MOD DE PREGATIRE


Sareaza si pipereaza carnea.Pune rozmarinul si salvia.Fa gauri cu cutitul in carne si pune catei de usturoi si bucati de bacon .Vezi foto

Intr-o cratita antiaderenta pune carnea cu putin ulei de masline ."Sigileaz-o " ,cateva minute la foc inalt .Adauga vinul .Cand vinul s-a evaporat ,acopera cratita si lasa carnea sa fiaarba la foc mic pentru aproximativ o ora.Din cand in cand intoarce carnea si daca este nevoie adauga putina apa .
Cand carnea este gata ,tai-o in felii .


POFTA BUNA !!!!


TRADUCION EN ESPAÑOL


INGREDIENTES

- 1 kg de carne de ternera
-Romero
-1 o 2 hojas de salvia
-100 G de tocino
-ajos
-1 / 2 taza de vino blanco
Sal y pimienta
aceite de oliva


METODO DE PREPARACION
Condimenta la carne con sal y pepe .Con un cuchillo haz aujeros en la carne y pone ajos y baicon .

En una sarten antiaderente pone  la carne con un poco de aceite. "Sellala" unos pocos minutos a fuego alto. Añadir el vino. Cuando el vino se haya evaporado, tape la olla y deje cocinar a fuego lento la carne por alrededor de una hora. Agregue un poco de agua si es necesario.
Cuando la carne esté lista, se corta en rodajas.



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