- 400 g pasta
-2 dovlecei
-100 g ricotta
-2 catei de usturoi
-piper
-parmigiano reggiano
MOD DE PREGATIRE
Spala dovleceii si taie-i in rondele subtiri .Punele la calit intr-o tigaie cu cateii de usturoi intregi .Cand vezi ca s-au muiat ,sunt gata .Vezi foto
Fierbe pasta timpul indicat pe ambalaj .
Cand pasta este fiarta pune-o peste dovlecei ai adauga ricota,amesteca bine .
Pune piper dupa gust si peste pune parmigiano ras .
POFTA BUNA !!!
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
- 400 g pasta
-100 g ricota
-2 calabacines
-2 ajos
-pepe
-parmigiano reggiano
METODO DE PREPARACION
Corta los calabacines en anillos finos .Poe los calabacines aa pochar con el ajos entero .Cuando estan listos ,apartalos.
Hierve la pasta el tiempo indicado en el envase .
Añade la pasta a los calabacines y la ricota.Mezcala todo bien .
Añade pepe si parmigiano rallado ,a gusto.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu