marți, 1 aprilie 2014

BRIOSE CU VANILIE SI RUM / MUFFINS CON VAINILLA Y RUM







INGREDIENTE

-300 g faina
-200 g zahar
-1 pahar de ulei de floarea soarelui
-1 pahar de lapte
-1 plic de vanillina
- 1 esenta de rum
- 1 plic de praf de copt
- 3 oua
MOD DE PREGATIRE


Mixeaza ouale cu zaharul.Adauga uleiul ,laptele,vanillina si fiola de rum.La sfarsit adauga faina si praful de copt ,cernute.
Pune compozitia in forme de briose ,umplan 3/4 din capacitatea formei.
Pune totul la cuptorul in prealabil incalzit la 170 de grade pentru aproximativ 15 - 20 de minute.Depinde de cuptor.



POFTA BUNA !!!!


TRADUCION EN ESPAÑOL


INGREDIENTES

-300 G de harina
- 200 G de azúcar

-1 Taza de aceite de girasol

-1 Taza de leche

-1 sobre  de vainillina

- 1 esencia de rum

- 1 sobre de levadura en polvo


-3 huevos

METODO DE PREPARACION 

Mezclar los huevos con el azucar ,el aceite, la leche, vainilla y finalmente el  rum.Al final agregar la harina y la levadura tamizadas.

Ponga la mezcla en formas para muffins, llenando  tres cuartas partes su de capacidad.

Póngalo en el horno precalentado a 170 grados durante unos 15 a 20 minutos.Depende del horno.

2 comentarii: