duminică, 29 iunie 2014

CORDON BLEU LA CUPTOR / CORDON BLUE AL HORNO



Aceasta reteta participa la "PROVOCAREA SECRETA" a lunii iunie 2014.
Gazda acestei luni este STEFANIA ANASTASIU .
Luna aceasta am avut din nou placerea sa am din blogul RAMONEI MIRONEASA ,de unde am preluat o reteta minunata si simpla de facut .


INGREDIENTE ( cantitatile raman la alegerea ta ) 


-piept de pui 
-sunca presata 
-felii de cascaval sau branza ce preferi 
-oua
-pesmet 
-sare si piper dupa gust 


MOD DE PREGATIRE 


1.Taie pieptul felii si bate-l putin .Sareaza si pipereaza dupa gust .
2.Pune pe fiecare felie de piept de pui ,o felie de sunca si deasupra una de branza .


3.Ruleaza feliile si prindele cu scobitori .

4.Bate un ou sau mai multe ,depinde de catitatea ce vei face .Trece fiecare rulou primaa data prin ou ssi pe urma in pesmet .Aseaza rulourile pe o tava ,unde in prealabil ai pus hartie de cuptor.
5.Pune tava la cuptorul incalzit la 180 de grade ,pentru aproximativ 40 -45 minute.


POFTA BUNA !!!!!

TRADUCION EN ESPAÑOL 

INGREDIENTES (las cantidades las decides tu )

-pecho de pollo 
-jamón 
-Las rebanadas de queso ( el que tu prefieras ) 
-Huevos 
-Pan rallado 
Sal y pimienta al gusto

METODO DE PREPARACION

1.Corta el  pecho de pollo en filetes lo mas finos que puedas. Sala y pimienta al gusto. 
2.Pon en  cada filete  de pollo, una loncha de jamón y queso 

3.Forma rolloss y sujetalos  con el palito de los dientes .

4.Bate un huevo o más catitatea depende de la caantidad que haces. Pase cada rollo  primero por el huevo y luego en pan rallado. Coloque los rollos en una bandeja donde has puesto   papel  del horno.
5.Pon la bandeja en el horno calentado a 180 grados por aproximaadamente 40 -45 minutos .Depende del horno.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu