luni, 8 septembrie 2014

IEPURE UMPLUT LA CUPTOR / CONEJO RELLENO AL HORNO





INGREDIENTE

- 1 iepure intreg
-0,300 g carne macinata mixta
-100 g bacon in cubulete ( daca nu ai ,poti inlocui cu slanina )
-100 g parmigiano reggiano ras
-0,300 g marar verde
-2 catei de usturoi
-1 rama de rozmarin
-2 -3 frunze salvie
-1 dl vin alb
-sare piper
-pesmet optional

MOD DE PREGATIRE

1.Intr-o tigaie pune la calit cu putin ulei de masline cateii de usturoi intregi ( cand termini  compozitia ,usturoiul il dai la o parte ) .
2.Adauga baconul  taiat cubulete ,carnea tocata si mararul taiat marunt,ce in prealabil l-ai fiert in putina apa sarata ,pt aproximativ 10 minute.Sareaza si pipereaza ,dupa gust .
Vezi foto


3.Cand carnea vezi ca s-a facut ,i-a tigaia de pe foc si lasa sa se raceasca .
4.Cand carnea s-a racit ,adauga parmigiano reggiano ,1 ou (optional ) si putin pesmet (optional).
Vezi foto

5.Pregateste iepurele .Taie-i labutele ..sareaza si pipereaza

6.Umple iepurele cu compozitia de carne si coase-l

7.Pune iepurele intr-o tava cu putin ulei de masline , cu rama de rozmarin si frunzele de salvie si crenguta de marar .

8.Stropeste-l cu vinul alb si pune-l la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 1 ora.Depinde de cuptor.


POFTA BUNA !!!!


TRADUCION EN ESPAÑOL

INGREDIENTES

-  1 conejo entero
-0.300 G de carne picada
-100 G de baicon en dados (si no lo tiene, puede sustituir el tocino)
-100 g parmigiano reggiano rallado
-0.300 g  eneldo fresco
-2 Dientes de ajo
-1 ramita de Romero
-2 -3 Hojas de salvia
-1 dl Vino blanco
-sal pimienta
-Pan rallado y 1 huevo optional


METODO DE PREPARACION

1.Pone en una sarten a pochar los dientes de ajos enteros ,con el baicon ,la carne picada y el eneldo picado ,que previamente hervistes unos 10 minutos ,en agua con sal .
.Condimenta con sal y pepe ,a gusto .
Ver Galería

2.Cuando la carne se haya enfriado, añadir parmigiano reggiano, 1 huevo (opcional) y un poco de pan rallado (opcional).
Ver Galería
3.Prepara el conejo y rellenalo con la carne y coserlo .

4.Pon el romero,la salvia y ponle en una bandeja del horno con un poco de aceite de oliva y el vino .
5.Ponlo al horno a 180 de grade por aproximadamente 1 hora.Depende del horno.

Un comentariu:

  1. scuze draga mea dar de ce trebuie sa fierbi mararul ??? si 10 minunte !! Interesanta reteta dar .....asta cu mararul ....

    RăspundețiȘtergere