duminică, 25 mai 2014
PRAJITURA CU IAURT / TORTA CON YOGUR
INGREDIENTE
- 1 " borcanel" iaurt natural 125 g ( cu borcanelul de iaurt masuram celelalte ingrediente )
- 3 "borcanele "de faina
- 2 "borcanele" de zahar
- 1 "borcanel " ulei de floarea soarelui
- 3 oua
- unt pentru uns tava
-1 praf de copt
- zahar praf
MOD DE PREAGATIRE
1. Intr-un castron mixeza ouale cu zaharul,adauga iaurtul si uleiul.
2. Adauga faina ,amesteca pana cand obtii un aluat omogen .La final adauga praful de copt.
3. Pune aluatul intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara ,pe care in prealabil ai unso cu unt si ai presarat faina in "ploaie ".
4.Pune-o la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute.Depinde de cuptor.
5.Cand se raceste presara pe deasupra zahar vanilat.
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
-1 vasito de yogur de 125 g ( el vasito del yogur lo usamos para medir los demas ingredientes)
-3 vasito de farina
-1 vasito azucar
-1 vasito aceite girasol
-3 huevos
-mantequilla para untar la bandeja
-1 polvo para hornear
-azucar en polvo
METODO DE `PREPARACION
1. En un tazón mezcla los huevos con el azúcar, añadir el yogur y el aceite.
2. Añadir la harina, mezclar hasta obtener una masa bien omogenizada . Finalmente agregar el polvo de hornear.
3. Poner la masa en una bandeja o bandeja o rectangular que previamente hay untado con mantequilla y espolvoreado con harina
4.Pon el horno previamente calentado a 180 º durante unos 40 minutos.Depende del horno.
5.Cuando la tarta esta fria espolvorear sobre el azúcar en polvo
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Va astept cu drag pe blogul meu la un concurs minunat :)
RăspundețiȘtergerehttp://pasiunepentrubucatarie.blogspot.ro/2014/05/castiga-o-tableta-si-conserve-sanatoase.html