duminică, 25 mai 2014

PRAJITURA CU IAURT / TORTA CON YOGUR




INGREDIENTE

- 1 " borcanel" iaurt natural  125 g ( cu borcanelul de iaurt masuram celelalte ingrediente )
- 3 "borcanele "de faina
- 2 "borcanele" de zahar
- 1 "borcanel " ulei de floarea soarelui
 - 3 oua
 -  unt pentru uns tava
  -1 praf de copt
  - zahar praf


MOD DE PREAGATIRE


1. Intr-un castron mixeza ouale cu zaharul,adauga iaurtul si uleiul.
2. Adauga faina ,amesteca pana cand obtii un aluat omogen .La final adauga praful de copt.
3. Pune aluatul intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara ,pe care in prealabil ai unso cu unt si ai presarat faina in "ploaie ".
4.Pune-o la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute.Depinde de cuptor.
5.Cand se raceste presara pe deasupra zahar vanilat.


TRADUCION EN ESPAÑOL


INGREDIENTES


-1 vasito de yogur de 125 g ( el vasito del yogur lo usamos para medir los demas ingredientes)
-3 vasito de farina
-1 vasito azucar
-1 vasito aceite girasol
-3 huevos
-mantequilla para untar la bandeja
-1 polvo para hornear
-azucar en polvo


METODO DE `PREPARACION

1. En un tazón mezcla los huevos con el azúcar, añadir el yogur y el aceite.
2. Añadir la harina, mezclar hasta obtener una masa bien omogenizada . Finalmente agregar el polvo de hornear.
3. Poner la masa en una bandeja  o bandeja  o rectangular que previamente hay untado  con  mantequilla y espolvoreado con  harina
4.Pon el  horno previamente calentado a 180 º durante unos 40 minutos.Depende del horno.
5.Cuando la tarta esta fria espolvorear sobre el azúcar en polvo

Un comentariu:

  1. Va astept cu drag pe blogul meu la un concurs minunat :)
    http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.ro/2014/05/castiga-o-tableta-si-conserve-sanatoase.html

    RăspundețiȘtergere