marți, 4 martie 2014

RULOU CU PIEPT DE PUI



INGREDIENTE pentru 4 persoane


- 1 piept de pui
-1  cartof mare
- 2  morcovi
-patrunjel
-1 ou
-pesmet
-sare ,piper
-nucsoara (optional )
-100 g branza parmigiano reggiano
-pesmet

MODUL DE PREGATIRE

Fierbe pieptul de pui impreuna cu cartoful si morcovii.
Intr-un castron pune : cartoful,pieptul de pui si morcovii mixati.Adauga patrunjel taiat marunt ,branza rasa ,oul ,2 linguri de pesmet si amesteca bine totul .Adauga nucsoara ,daca iti place .
Pune compozitia ,pe o hartie de copt si inainte de a forma ruloul ,pune 2 felii de branza si anghinare in conserva sau ardei .Este optional ,poti pune ce doresti .Eu am pus anghinare.Vezi foto


Formeaza ruloul , tapiteaza-l cu pesmet si pune-l intr-o tava dreptunghiulara ,unde in prealabil ai pus hartie de cuptor .Vezi foto


Pune-l la cuptorul  incalzit la 180 de grade ,aproximativ 30de minute .Depinde de cuptor .
Taie-l felii .

POFTA BUNA !!!!

2 comentarii: