duminică, 20 martie 2016

CREMA DE FENICUL ,ANGHINARE SI FISTIC



INGREDIENTE

- 4 feniculi
- 4 cartofi
-4 flori de anghinare
- 100 g fistic decojite si maruntite
- Ulei de măsline extra virgin
- 2  cepe
sare dupa gust

MOD DE PREGATIRE

Se curata feniculul, anghinarea și cartofii si se taie în bucati mici.
Caleste ceapa intr-o tigaie cu ulei de masline extra virgin.
Se adauga feniculul,anghinarea  si cartofii, adauga   apa si sare dupa gust
Separata taie felii subtiri o jumatate de floare de anghinare ,tavaleste-o in faina alba si prajeste-o pana devina crocanta
Gatiti  20 de minute la foc mic,Cand feniculul,anghinarea  si cartofii sunt fierti  mixeaza totul cu blenderul  pana cand obtii o crema de densitatea ce tu o doresti
Adaugă fisticul si mesteca  din nou.
Crema se serveste calda garnisita cu fistic si feliile de floare prajita in prealabil


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu