duminică, 13 martie 2016
CREMA DE FENICUL CU FISTIC
Cu cateva ingrediente simple putem pregati mancare rafinata si sanatoasa.
O crema cu un gust delicat, unde fisticul da o nota speciala si crocanta
INGREDIENTE - 4 poroane
- 4 feniculi
- 4 cartofi
- 100 g fistic decojite si maruntite
- Ulei de măsline extra virgin
- 2 cepe
sare dupa gust
MOD DE PREGATIRE
Se curata feniculul și cartofii si se taie în bucati mici.
Caleste ceapa intr-o tigaie cu ulei de masline extra virgin.
Se adaugafenicul si cartofii, adauga apa si sare dupa gust
Gatiti 20 de minute la foc mic,Cand feniculul si cartofii sunt fierti mixeaza totul cu blenderul pana cand obtii o crema de densitatea ce tu o doresti
Adaugă fisticul si mesteca din nou.
Crema se serveste calda garnisita cu fistic
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu