duminică, 13 martie 2016

CREMA DE FENICUL CU FISTIC



Cu cateva ingrediente simple putem pregati  mancare rafinata si sanatoasa.
O crema cu un gust delicat, unde fisticul da o nota speciala si  crocanta


INGREDIENTE - 4 poroane

- 4 feniculi
- 4 cartofi
- 100 g fistic decojite si maruntite
- Ulei de măsline extra virgin
- 2  cepe
sare dupa gust

MOD DE PREGATIRE

Se curata feniculul și cartofii si se taie în bucati mici.
Caleste ceapa intr-o tigaie cu ulei de masline extra virgin.
Se adaugafenicul si cartofii, adauga   apa si sare dupa gust
Gatiti  20 de minute la foc mic,Cand feniculul si cartofii sunt fierti  mixeaza totul cu blenderul  pana cand obtii o crema de densitatea ce tu o doresti
Adaugă fisticul si mesteca  din nou.
Crema se serveste calda garnisita cu fistic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu