sâmbătă, 4 octombrie 2014

VARZA DE BRUXELLES CU BECHAMEL LA CUPTOR / COLES DE BRUSELAS CON BECHAMEL AL HORNO





INGREDIENTE  (pentru 2 persoane )

- 0,500 kg varza de bruxelles
-bechamel
-100 g parmigiano reggiano
-sal


MOD DE PREGATIRE

1.Pregatim salsa bechamel  http://bucatariaurei.blogspot.it/2014/10/reteta-bechamel-receta-bechamel.html
2.Fierbe varza in apa cu putina sare .
3.Taie varza in jumatate si pune un strat in recipientul ce vei utiliza

4.Peste varza pune salsa bechamel si parmigiano regiano ras .
5.Pune la cuptorul in prealabil incalzit la 170 de grade pentru aproximativ 30 -35 de minute .


INGREDIENTES

 0,500 kg coles de Bruselas
-bechamel
-100 g  parmigiano reggiano
Sal



METODO DE PREPARACION

Preparamos la salsa bechamel http://bucatariaurei.blogspot.it/2014/10/reteta-bechamel-receta-bechamel.html
Hierve los coles en agua con sal .
Corta en la mitad los coles y pon un strato en el recipiente que vas a utilizar

Pon encima la bechamel si espolvorea el parmigiano reggiano .
Pon al horno a 170 grados para aproximadamente 30 -35 minutos


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu