duminică, 3 ianuarie 2016

PRAJITURA CU NUTELLA SI MENTA




Ingrediente  

- 3 oua 
-300 g zahar 
-1/2 pahar ulei de porumb
-125 g iaurt natural 
-350 g faina 
-1 pahar de nuca de cocos 
-1/2 pahar de sirop de menta 
- 1 plic praf de copt 
- 1 borcanel mic e  de nutella 
- Hartie de patiserie 


Metoda de pregatire 

Se sparg ouale intr-un castron si se bat bine impreuna cu zaharul.Adaugam  uleiul de porumb, iaurtul si 1/2 pahar sirop de menta  si amestecam bine.
Adaugam faina putin cate putin pana cand se incorporeaza in intregime .
Adaugam nuca de cocos si in ultimul rand adaugam praful de copt .
Intr-o tava pentru prajituri unde in prealabil am pus hartie de patiserie si varsam compozitia .
Punem tava in cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade ,pentru aproximativ 45 de minute ,sau depinde de cuptor .
Cand prajitura este racita o acoperim in intregime cu nutella s o decoram cu nuca de cocos .Daca vezi ca nutella este prea densa ,incalzeste-o pt cateva secunde  in  microunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu