vineri, 15 ianuarie 2016

PULPE DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR



Ingrediente

- 4- 5 pulpe de pui
- 6 - 7 catei de usturoi
- 1 crenguta de rozmarin
- 5 - 6 rosii cherry
- sare si piper dupa gust
- ulei de masline cat este necesar
- 1/2 pahar vin alb
- 2 - 3 frunze de salvie
- masline optional

Metoda de pregatire


Intr-un castron pune pulpele de pui ,adauga sare si piper dupa gust .
Adauga cateii de usturoi intregi ,striviti leje cu lama cutitului sau palma ,dar necurarati .
Adauga rozmarinul ,salvia ,rosiile cherry taiate in jumatate ,uleiul de masline si vinul .
Amesteca pulpele de pui ,acopera cu folie trasparenta si lasa sa se marineze pentru cateva ore .Pastreaza in frigider .
Intr-o tava de cuptor ( eu am folosit teflonul ) pune pulpele de pui ,impreuna cu toate ingredientele ,mai adauga putin ulei de masline si putin vin alb daca vezi ca este necesar .
Adauga deasemenea cartofii curatati si taiati in bucati mai mari ..si cartofii fiind condimentati la randul lor cu sare si piper .
Daca iti place rozmarinul ,mai poti adauga .


Pune tava in cuptorul in prealabil incalzit 220 de grade ,pentru aproximativ 40 -45 de minute .
Depinde de asemenea de dimensiunea pulpelor ,a cartofilor si bineanteles depinde de cuptor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu