INGREDIENTE
- 1 kg de rosii
-250 g pesmet
-3 catei de usturoi
-patrunjel la placere
-ulei de masline
MODUL DE PREPARARE
Pune pesmetul intr-un bol ,adauga patrunjelul su usturoiul taiate marunt adauga sare dupa gust .Toarna putin cate putin ulei de masline pana cand vezi ca pesmetul incepe sa se" lege" putin .
Taie rosiile si ceapa in jumatate
Acum cu pesmetul pregatit acopera fiecare jumatate de rosie ,astfel incat sa acopere toata superficia,formand un "capac " de pesmet . Pune totul intr-o tava joasa unde in prealabil ai pus hartie de cuptor.
Iti ramane doar sa-l pui la cuptor 180 de grade aproximativ 30 de minute,depinde de cuptor.Pentru a fi sigura ca rosiile sunt coapte ,fa proba cu furculita.
Iti ramane doar sa-l pui la cuptor 180 de grade aproximativ 30 de minute,depinde de cuptor.Pentru a fi sigura ca rosiile sunt coapte ,fa proba cu furculita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu