sâmbătă, 16 ianuarie 2016

ROSII LA CUPTOR

    



   

 INGREDIENTE


- 1 kg de rosii 
-250 g pesmet 
-3 catei de usturoi 
-patrunjel la placere
 -ulei de masline



        MODUL DE PREPARARE

   Pune pesmetul intr-un bol ,adauga patrunjelul su usturoiul taiate marunt adauga sare dupa gust .Toarna putin cate putin ulei de masline pana cand vezi ca pesmetul incepe sa se" lege" putin .




   Taie rosiile si ceapa in jumatate 

   Acum cu pesmetul pregatit acopera fiecare jumatate de rosie  ,astfel incat sa acopere toata superficia,formand un "capac " de pesmet . Pune totul intr-o tava joasa unde in prealabil ai pus hartie de cuptor. 



Iti ramane doar sa-l pui la cuptor 180 de grade aproximativ 30 de minute,depinde de cuptor.Pentru a fi sigura ca rosiile sunt coapte ,fa proba cu furculita.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu