duminică, 3 ianuarie 2016
VARZA DE BRUXELLES CU NUCI LA CUPTOR
Ingrediente
700 g varza de Bruxelles
100 g miez de nuca
1 -2 catei usturoi de
sare dupa gust
parmezan dupa gust
50 g unt
Metoda de pregatire
Fierbeti varza de Bruxelles în apă clocotită cu sare timp de 15 minute, apoi se scurge într-o strecurătoare și le trece sub apă rece, astfel încât acestea să păstreze culoarea verde luminoasa.
Taie verzele in jumatate .
Intr-o tava de iena unge-o cu unt si pune varza si miezul de nuca rupt in bucati ,usturoiul taiat .Presara parmezanul ras si bucatele de unt .
Pune tava in cuptorul prealabil incalzit la 170 g pentru aproximativ 15 -20 de minute
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Sa ai pofta!
RăspundețiȘtergerePar o reteta usoara, numai buna de inceput un an bun si delicios!
Multumesc :) Este intr-adevar usor de pregatit si foarte gustoasa
Ștergere