duminică, 3 ianuarie 2016

VARZA DE BRUXELLES CU NUCI LA CUPTOR




Ingrediente

700 g varza de Bruxelles
100 g miez de nuca 
1 -2 catei usturoi de
sare dupa gust
parmezan dupa gust 
50 g unt 


Metoda de pregatire 

Fierbeti varza de Bruxelles în apă clocotită cu sare timp de 15 minute, apoi se scurge într-o strecurătoare și le trece sub apă rece, astfel încât acestea să păstreze culoarea  verde luminoasa.
Taie verzele in jumatate .
Intr-o tava de iena unge-o cu unt si pune varza si miezul de nuca rupt in bucati ,usturoiul taiat .Presara parmezanul ras si bucatele de unt .
Pune tava in cuptorul prealabil incalzit la 170 g pentru aproximativ 15 -20 de minute 

2 comentarii:

  1. Sa ai pofta!
    Par o reteta usoara, numai buna de inceput un an bun si delicios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :) Este intr-adevar usor de pregatit si foarte gustoasa

      Ștergere