miercuri, 22 ianuarie 2014
FARFALLE (FLUTURI ) CU RADICCHIO (ANDIVIA ROSIE),SUNCA AFUMATA SI MASCARPONE
INGREDIENTE pentru 4 persoane
-400 g pasta
-150 g sunca afumata
-1 radicchio (andivia rosie )
-250 g mascarpone
-4 catei de usturoi
-3-4 linguri ulei de masline
MODUL DE PREPARARE
Taie frunzele de radicchio, fasii.Taie speck-ul in cubulete .
Pune intr-o tigaie cu ulei, cateii de usturoi curatati,intregi .Vezi foto
Cand cateii de usturoi au inceput sa prinda culoare ,adauga speck-ul.Vezi foto
Dupa 2-3 minute adauga andivia .Vezi foto
Acopera cu capacul si lasa-l la foc mic ,pentru aproximativ 20 minutos.Amesteca din cand in cand .La final scoate usturoiul.Vezi foto
Pune o oala mare cu apa la fiert .Cand fierbe apa, pune o jumatate de lingura de sare mare .Cand apa incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta.Cand pasta este fiarta ,strecoar-o si amestec-o cu spekul si andivia .Adauga putin cate putin mascarpone si amesteca astfel incat sa se incorporeze uniform.
Daca doresti,cand o servesti , adauga-i pe deasupra putin parmigiano ras.
POFTA BUNA !!!!!!!!!!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu