miercuri, 22 ianuarie 2014

FARFALLE (FLUTURI ) CU RADICCHIO (ANDIVIA ROSIE),SUNCA AFUMATA SI MASCARPONE

  
INGREDIENTE   pentru 4 persoane


-400 g pasta
-150 g sunca afumata
-1 radicchio (andivia rosie )
-250 g mascarpone
-4 catei de usturoi
-3-4 linguri ulei de masline 


MODUL DE PREPARARE

Taie frunzele de radicchio, fasii.Taie speck-ul in cubulete .
Pune intr-o tigaie cu ulei, cateii de usturoi curatati,intregi .Vezi foto


 Cand cateii de usturoi au inceput sa prinda culoare ,adauga speck-ul.Vezi foto


Dupa 2-3 minute adauga andivia .Vezi foto

Acopera cu capacul si lasa-l la foc mic ,pentru aproximativ 20 minutos.Amesteca din cand in cand .La final scoate usturoiul.Vezi foto

Pune o oala mare cu  apa la fiert .Cand fierbe apa, pune o jumatate de lingura  de sare mare .Cand apa  incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta.Cand pasta este fiarta ,strecoar-o si amestec-o cu spekul si andivia .Adauga putin cate putin mascarpone si amesteca astfel incat sa se incorporeze  uniform.
Daca doresti,cand o servesti , adauga-i pe deasupra putin parmigiano ras.


POFTA BUNA   !!!!!!!!!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu