marți, 28 ianuarie 2014

FURSECURI CU DULCEATA


INGREDIENTE


-120 g zahar pudra
-500 g faina
-250 g unt
-1 ou
-dulceata


MODUL DE PREPARARE
Amesteca zaharul cu untul topit si oul .Adauga faina .Framanta dar nu prea mult ,numai pana cand vezi ca faina s-a incorporat in intregime.Inveleste aluatul in plastic si pune-l la frigider, timp de o ora .Vezi foto


Intinde aluatul cu facaletul ,La grosimea de o jumatate de centimetru (pune folie de plastic deasupra foii ,cand o intinzi.)
Cu formele de fursecuri ,da formele dorite .Vezi foto

Pune fursecurile pe tava unde in prealabil ai pus hartie de copt .Cu un cutit ,ia putin aluat din mijlocul fiecarui fursec si pune putina dulceata.Vezi foto
Pune tava in cuptorul in prealabil incalzit la 175 de grade pentru aproximativ 10 -15 minute .Vezi foto
Cand s-au racit presara putin  zahar pudra .



POFTA BUNA !!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu