vineri, 10 ianuarie 2014

FRIPTURA DE VITA

Este absolut fabuloasa ...



INGREDIENTE

- 1/2 kg de muschi de vita
-1 ceapa mare
-2 morcovi mari
-sare
-piper
-1 pahar bulion
-ulei de masline
-un paharel de vin alb

MODUL DE PREPARARE

  Ia muschiul de vita si cu un cutit fa o gaura in mijloc si baga un morcov intreg ,ce in prealabil l-ai curatat si spalat .Sareaza si pipereaza carnea in exterior ,dupa gust .
  Taie marunt ceapa si morcovul ramas.Caleste totul in ulei de masline ,cand vezi ca sunt calite pune carnea si "sigileaz-o" pe toate partile.(Ai grija sa nu se arda ) .Cand vezi ca a prins putina culoare,adauga vinul alb si dupa 2 minute adauga bulionul si 1 pahar de apa.
   Lasa totul la fiert pentru aproximatix o ora,su capac .Daca este nevoie mai adauga apa.Insa nu prea multa .Din cand in cand intoarce carnea.
   Cand vezi ca carnea e fiarta ,tai-o felii si serveste-o alaturi de un pure de cartotfi sau cartofi la cuptor ..dupa gust .


POFTA BUNA !!!!!!!!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu