joi, 23 ianuarie 2014
PASTA SI FASOLE STIL VENETIAN
INGREDIENTE pentru 4 persoane
-250 g de fasole uscata
-1 ceapa
- 1 crenguta de rozmarin "inchisa" intr-un saculet din tifon curat
-scortisoara dupa gust
-200 g de pasta scurta
- 2 linguri de ulei de masline
- parmigiano reggiano raso lingura
MODUL DE PREPARARE
Pune fasolea in apa 12 ore inainte de a o pregati .Elimina apa si punele la fiert cu ceapa taiata marunt si rozmarin.Cand au fiert ,scoate rozmarinul .O parte din fasolea fiarta , ( un sfert) fa-o pireu.Adaug-o din nou la oala cu fasolea ramasa si adauga putina apa ,cat este nevoie ,pentru a avea consistenta unei supe.Adauga scortisoara dupa gust .Cand incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .Cand pasta este facuta adauga uleiul si parmigiano ras .
POFTA BUNA !!!!!!!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu