joi, 23 ianuarie 2014

PASTA SI FASOLE STIL VENETIAN


 INGREDIENTE  pentru 4 persoane

  -250 g de fasole uscata
  -1 ceapa
  - 1 crenguta de rozmarin "inchisa" intr-un saculet din tifon curat
  -scortisoara dupa gust 
  -200 g de pasta scurta
  - 2 linguri de ulei de masline
  - parmigiano reggiano raso lingura


MODUL DE PREPARARE

  Pune fasolea in apa 12 ore inainte de a o pregati .Elimina apa si punele la fiert cu ceapa taiata marunt si rozmarin.Cand au fiert  ,scoate rozmarinul .O parte din fasolea fiarta , ( un sfert) fa-o pireu.Adaug-o din nou la oala cu fasolea ramasa si adauga putina apa ,cat este nevoie ,pentru a avea consistenta unei supe.Adauga scortisoara dupa gust .Cand incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .Cand pasta este facuta adauga uleiul si parmigiano ras .



POFTA BUNA !!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu