luni, 13 ianuarie 2014
MAGDALENAS CU CIOCOLATA
INGREDIENTE
-3 oua
-175 g zahar
-60 ml lapte
-190 ml ulei de masline
-210 g faina
-1 praf de copt
-sare
-coaja rasa de la o lamaie
-pepite de ciocolata
MODUL DE PREPARARE
Bate ouale bine,adauga zaharul si bate in continuare 2 minute. Adauga laptele si uleiul .Incorporeaza putin cate putin faina in prealabil cernuta ,uleiul si coaja de lamaie .
Lasa compozitia in frigider minim 1 ora si maxim 24 de ore.
Toarna in forme ,umplandu-le trei sferturi din capacitate pe deasupra presara pepite de ciocolata . Da-le la cuptorul in prealabil incalzit la 170 de grade pentru 18 minute .
POFTA BUNA !!!!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Si simplu si bun!
RăspundețiȘtergereMI-e tare drag sa vin in bucataria ta, numai bunatati!
Multumesc Gela si ma bucur nespus de mult ,ca iti place sa intri la mine in bucatarie !!!!
RăspundețiȘtergere