luni, 13 ianuarie 2014

MAGDALENAS CU CIOCOLATA


INGREDIENTE


-3 oua
-175 g zahar
-60 ml lapte
-190 ml ulei de masline
-210 g faina
-1 praf de copt
-sare
-coaja rasa de la o lamaie 
 -pepite de ciocolata    

MODUL DE PREPARARE

  Bate ouale bine,adauga zaharul si bate in continuare 2 minute. Adauga laptele si uleiul .Incorporeaza putin cate putin faina in prealabil cernuta ,uleiul si coaja de lamaie .
  Lasa compozitia in frigider minim 1 ora si maxim 24 de ore.
  Toarna in forme ,umplandu-le trei sferturi din capacitate pe deasupra presara pepite de ciocolata . Da-le la cuptorul in prealabil incalzit la 170 de grade pentru 18 minute .




POFTA BUNA !!!!!!

2 comentarii:

  1. Si simplu si bun!
    MI-e tare drag sa vin in bucataria ta, numai bunatati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Gela si ma bucur nespus de mult ,ca iti place sa intri la mine in bucatarie !!!!

    RăspundețiȘtergere