sâmbătă, 25 ianuarie 2014

SARDINE LA CUPTOR




INGREDIENTE pentru 4 persoane


-  500 sardine
-  sare
- 200 g  pesmet
- 1 /2 capatana usturoi
 - ulei de masline cat cuprinde
- 3 - 4 crengute patrunjel verde
- sare

MODUL DE PREPARARE

Curata si spala sardinele .Vezi foto


Taie usturoiul si patrunjelul marunt .Incorporeaza pesmetului ,usturoiul ,patrunjelul,sare si putin cate putin uleiul.Pana cand vezi ca pesmetul a absorbit ulei si formeaza o compozitie de consistenta "nisipului ud ".Vezi foto
Trece sardinele prin compozitia obtinuta si punele intr-o tava ,unde in prealabil ai pus hartie de copt.Vezi foto

Pune sardinele la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 10- 15 minute .Depinde de cuptor.


POFTA BUNA !!!!!!!!!!

2 comentarii: