luni, 13 ianuarie 2014

TAGLIATELLE AL RAGU

Cu tagliatelle de casa ...absolut spectaculos .
Va invit sa probati si voi ...


  INGREDIENTE pentru 4 persoane

-400 g tagliatelle


   PENTRU RAGU :

-1 ceapa
-1 morcov
-1 tulpina de telina
-300 g de carne tocata (vita si porc)
-1 cana de bulion
-sare ,piper
-parmigiano reggiano ras
-1 paharel de vin alb

 MODUL DE PREPARARE
  Incepe cu salsa .
  Taie marunt ceapa,morcovul si telina.Calestele in ulei de masline ,cand vezi ca sunt calite adauga carnea.Dupa 2 -3 minute adaga vinul,bulionul si daca este nevoie adauga si putina apa. .Lasa totul la fiert pentru aproximativ o ora la foc redus.Condimenteaza dupa gust ,daca doresti poti adauga si putina noce moscata ,daca iti place .
  Pune o oala cu apa in abundanta, la fiert .Cand fierbe adauga o jumatate de lingura de sare mare .Cand incepe din nou sa fiarba adauga tagliatellele si cum sunt proaspete nu au nevoie de foarte mult timp sa fiarba   Cand vezi ca se ridica la suprafata ,sunt gata .(aproximativ 2 minute ).
Strecoara pasta si adauga-i salsa ce ai pregatit mai devreme.Presara pe deasupra branza parmigiano .



POFTA BUNA !!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu