luni, 20 ianuarie 2014

LEGUME LA CUPTOR







     Mie imi plac foarte mult legumele. Aceasta reteta este usor de pregatit,cu ingrediente proaspete .Va invit sa o probati .


INGREDIENTE

-2 cartofi
-2 tulpini de telina
-1ardei mic rosu
-1 ardei mic galben
-3 morcovi
-4 ciuperci champiñon
-1 vanta
-1 dovlecel
-1 ceapa mare
-3 cartei de usturoi
-sare.piper
-2 oua mari
-1 mozarella
-100 g parmigiano reggiano


MODUL DE PREPARARE

  Taie cartofii ,telina ,ardeii, in cuburi si morcovii in rondele. Punele sa fiarba pe abur.
  Taie vanata in rondele de 1 cm de grosime si las-o 15 minute cu sare ,inainte de a o taia in cuburi .(astfel incat sa elimine  putina apa) .
  Taie  ceapa,dovlecelul,ciupercile , in cubulete si usturoiul taiel marunt .
  Pune la calit in ulei de masline ceapa ,usturoiul,ciupercile,si vanata.Cand vezi ca legumele sunt facute ,ia tigaia de pe foc .Impreuneaza cu legumele ce ai fiert pe abur . Vezi foto


  Adauga mozarella taiata cubulete si ouale batute ,sare si piper .Amesteca totul .
  Pune compozitia intr-o "tava " de ceramica sau iena de cuptor de 35 cm ,  si presara pe deasupra     parmigiano reggiano .Vezi foto

  Pune-o in cuptor in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35 -40 de minute .



POFTA BUNA !!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu