joi, 19 iunie 2014
ALUAT DE FOIETAJ CU CARTOFI,SUNCA PRESATA SI MOZZARELLA / HOJALDRE CON PATATAS,JAMON YORK Y MOZZARELLA
INGREDIENTE
- 1 aluat de foietaj (dreptunghiular sau rotund )
-2 cartofi
- 100 g sunca presata
-1 ou
-50 g parmigiano reggiano ras
-1 mozzarella
MOD DE PREGATIRE
1. Unge cu ou batut aluatul de foietaj.
2.Presara parmigiano reggiano .
3. Pune cartofii in prealabil fierti si taiati in rondele
4.Pune feliile de sunca presata
5.Pune mozzarella taiata in cubulete si impatureste alautul .
Vezi foto
6.Ungel cu oul ramas si presaraa putin parmigiano reggiano .
7. Pune la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 25 -30 de minute.
8.Se serveste cald
POFTA BUNA !!!
INGREDIENTES
- 1 masa de hojaldre (rectangular o redonda)
-2 Patatas
- 100 g de jamón york
- 1 ou
-50 G de queso Parmigiano Reggiano
-1 Mozzarella
METODO DE PREPARACION
1. Masa de hojaldre untala con mantequilla y huevo batido.
2.Pon en toda la superficie parmigiano reggiano
3. Pon las patatas previamente hervidas , y cortadas en rodajas
4.Pon las lonchas de jamón
5.Pon la mozzarella cortada en cubos y pliega el hojaldre
Ver Galería
6.Unta con el huevo restante y Parmigiano Reggiano
7. Coloque el horno precalentado a 180 grados durante unos 25 -30 minutos.Depende del horno
Servir caliente
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce minunatie avem noi aici! Buna idee, merci mult!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ruxandra ,ma bucur ca iti place :))))
Ștergere