duminică, 29 iunie 2014

PRAJITURA CU NUTELLA / BIZCOCHO CON NUTELLA



INGREDIENTE

- 4 oua
-400 g faina
-250 g zahar
-100 g unt
-1 plic vanillina
-1 vf de cutit de sare
-90 ml lapte
-60 ml anason
-1 praf de copt
-nutella dupa gust


MOD DE PREGATIRE

1.Separa albusurile de galbenusuri .
2.Mixeaza galbenusurile cu zaharul.
3.Adauga untul topit ,la temperatura camerei.
4.Adauga laptele,anasonul,si vanillina.
5.Adauga faina si praful de copt ,cernute.
6.Adauga albusurile mixate ,amestecand cu lingura cu grija ,de jos in sus.
7.Pune jumatate din compozitie intr-o tava ce in prealabil ai uns cu unt si ai presarat faina,in ploaie.
8.Presara cateva linguri de nutella (dupaa gusst ) peste compozitie .vezi foto

 9.Pune peste cealalata jumatate de compozitie  si din nou pune nutella (dupa gust ).
10.Pune tava la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 40 - 45 de minute .
11.Cand s-a racit presara pe deasupra zahar pudra


POFTA BUNA !!!!


TRADUCION EN ESPAÑOL

INGREDIENTES


- 4 huevos
-400 G de harina
-250 G de azúcar
-100 G de mantequilla
 -1 sobre vainillina
-90 Ml de leche
-60 Ml anís
-1 Levadura en polvo
-Nutella a gusto


METODO DE PREPARACION

1.Separa las yemas de las claras.
2.Bate las yemas con el azúcar.
3.Añade mantequilla fundida a temperatura ambiente.
4.Añade la leche ,el  anís y la vainilla.
5.Añade la  harina y la levadura tamizada.
6.Añade las claras batidas a punto nieve ,a la  mezcla de las yemas de huevo , revolviendo con una cuchara con cuidado desde abajo hacia arriba.
7.Pon  la mitad de la mezcla en una bandeja engrasada con antelación de mantequilla y espolvorear de harina en la lluvia.
8.Pon  unas cucharadas de Nutella (a gusto ) sobre   la composición. Ver foto
9.Pon   la otra mitad de la composición y nutella nuevo  (a gusto).
10.Pon la bandeja al  horno previamente calentado a 180 º durante unos 40-45 minutos. Depende del horno .
11.Cand se enfrió espolvorea el azúcar en polvo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu