joi, 19 iunie 2014

PRAJITURA CU SMANTANA / BIZCOCHO CON NATA


INGREDIENTE

- 300 g faina
-200 g zahar
-200 ml smantana ( care se foloseste pentru frisca )
-100 ml ulei de  floarea soarelui
-4 oua
-1 vanillina
-1 praf de copt



MOD DE PREGATIRE



1.Separa galbenusurile de albusuri .
2.Mixeaza galbenusurile cu zaharul .
3.Adauga vanillina,uleiul si smantana .
4.Adauga faina si praful de copt ( cernute) .
5.Bate albusurile spuma .
6.Adauga albusurile batute ,la compozitia de galbenusuri .Amestecand cu grija.
7.Pune compozitia intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara,ce in prealabil ai uns cu unt si ai presarat faina in "ploaie ".
8.Pune tava la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade ,pentru aproximativ 30 minute.Depinde de cuptor.
9.Cand s-a racit presara pe toata suprafata zahar pudra .


POFTA BUNA !!!!



TRADUCION EN ESPAÑOL

INGREDIENTES

- 300 g de harina
-200 G de azúcar
-200 ml nata (para montar )
~ 100 ml de aceite de girasol
-4 huevos
-1 vainillina
-1 Levadura en polvo


METODO DE PREPARACION


1.Separa las yemas de las claras.
2.Bate las  yemas con el azúcar.
3.Añade la vanilina , el aceite y la nata..
4.Añade  la harina y la levadura en polvo (tamizadas).
5.Bate las claras de huevos a "punto nieve "
6.Añade las  claras de huevo a la composición de yemas. Mezclar bien.
7.Pon la composicion  en una bandeja redonda  o  rectangular que previamente has untado con   mantequilla y espolvorear harina .
8.Pon la bandeja en el  horno previamente calentado a 180 º durante unos 30 minutos.Depende del  horno.
9.Cuando se enfría espolvorear azúcar en polvo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu