marți, 10 iunie 2014
PRAJITURA CU RICOTTA,CIOCOLATA SI NUCI / BIZCOCHO CON RICOTTA,CHOCOLATE Y NUECES
INGREDIENTE
- 4 oua
-200 g faina
-100 g ciocolata fondente
-250 g ricotta
-1 praf de copt
-150 g zahar
-100 g nuci macinate
GLAZURA
-100 g ciocolata fondente
-1 lingurita unt
MOD DE PREGATIRE
1.Mixeaza ouale cu zaharul ,pana cand vezi ca devine spumos.
2.Adauga ricotta ,putin cate putin .
3.Adauga ciocolata topita a "bain marie " ( rece) ,nucile macinate si faina .
4.La final adauga praful de copt .
5.Pune compozitia intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara ,ce in prealabil ai unso cu unt si ai presarat faina in ploaie .
6.Pune tava la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35 - 40 de minute.Depinde de cuptor .
7.Prepara glazura ...Intr-o craticoara topeste ciocolata impreuna cu untul,a "Baine marie " .
8.Cand sa racit ,pune-o pe toata suprafata prajiturii si presara putine nuci macinate.
POFTA BUNA !!!
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
- 4 huevos
-200 G de harina
-100 G de chocolate Fondente
-250 g ricotta
-1 Levadura en polvo
-150 G de azúcar
-100 nueces molidas
GLASA
-100 G de chocolate Fondente
-1 Cucharadita de mantequilla
METODO DE PREPARACION
1.Bate los huevos con el azúcar hasta que se convierte en una consistencia espumosa.
2.Añade la ricotta, poco a poco.
3.Añade el chocolate derretido a "baño maría" (frío) las nueces molidas y la harina.
4. Finalmente añadir el polvo de hornear.
5.Pon la mezcla en una bandeja rectangular o redonda que previamente has untado con la mantequilla y has espolvoreado harina
6.Pon la bandeja al horno previamente calentado a 180 º durante unos 35-40 minute.Depinde del horno.
7.Prepara la glasa ...En un bol Derretir el chocolate con la mantequilla, a "baño maría".
8.Cuando se haya enfriado, ponla sobre el bizcocho y espolvorear un poco de nueces molidas.
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