duminică, 8 iunie 2014
DOVLECEI UMPLUTI / CALABACINES RELLENOS
INGREDIENTE pentru 4 persoane
- 9 dovlecei
-300 g carne macinata mixta ( vaca + porc )
-1 ou
-50 g pesmet
-1 ceapa mica
-patrunjel
- 1 catel de usturoi
-sare
-piper
-nucsoara
- 50 g parmigiano reggiano ras
-ulei de masline
PENTRU SOS
- 1 ceapa mica
-1 morcov
-1 tulpina de lestean
- 1/2 pahar de pasta de rosii
MOD DE PREPARARE
1.Taie dovleceii in jumatate si scoate-le miezul .
2.Intr-un castron, pune carnea ,sareaza si pipereaza dupa gust .Adauga miezul de la dovlecei ,taiat marunt ,patrunjel taiat marunt ,pesmetul,oul si nucsoara dupa gust .Amesteca totul bine.
3.Umple dovleceii cu aluatul obtinut.
4.Intr-o cratita antiaderenta ,pune la calit :ceapa, morcovul, telina ,toate taiate marunt.Cand s-a calit adauga ,pasta de rosii.
5.Pune dovleceii umpluti ,peste sos si adaugaun pahar cu apa.Acopera cratita si las-o la fiert la foc mic ,pentru aproximativ 40 de minute,sau pana cand vezi ca dovleceii sunt facuti .
POFTA BUNA !!!
TRADUCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES
- 9 calabacínes
-300 G de carne de picada mixta
-1 huevo
-50 G de pan rallado
-1 Cebolla pequeña
-Perejil
- 1 diente de ajo
sal
-Peppe
-Nuez moscada
- 50 g de queso Parmigiano Reggiano
aceite de oliva
SALSA
- 1 cebolla pequeña
-1 zanahoria
-1 apio
- 1/2 taza pasta de tomate
METODO DE PREPARACION
1.Corta los calabacines por la mitad y quitar la parte central.
2.En un bol, poner la carne, la sal y la pimienta al gusto. Añadir la parte central de calabacín (picada,) el perejil picado, el pan rallado, el huevo y la nuez moscada al gusto. Mezcle todo bien.
3.Rellena los calabacines con el relleno .
4.En una sartén antiadherente, poner a pochar las cebollas, las zanahorias, el apio, cortado fino. Cuando esta pochado agrega la pasta de tomate.
5.Pon el Calabacín relleno sobre la salsa y añade un vaso de agua.Tapañp y dejar hervir a fuego lento durante unos 40 minutos, o hasta que vea están hechos los calabacines.
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