luni, 9 iunie 2014

PRAJITURA CU CIRESE / BIZCOCHO CON CEREZAS



INGREDIENTE


- 3 oua
-150 g zahar
-100 g faina
-100 g amidon de grau
-150 g iaurt de cirese
-4 linguri ulei de floarea soarelui
-1 praf de copt
-1  vf de cutit de sare
-0,400 - 0.500 g cirese



MOD DE PREGATIRE

1.Cerne faina impreuna cu fecula de cartofi si sarea.
2.Mixeaza ouale cu zaharul.
3.Adauga putin cate putin faina ,cu fecula de catofi si sarea.
4.Adauga iaurtul si uleiul.Amesteca bine.
5.Adauga praful de copt.
6.Pune compozitia intr-o tava ,rotunda sau dreptunghiulara (depinde ce alegi ) ,ce in prealabil ai unso cu unt si ai presarat faina in "ploaie".
7.Pune ciresele ,spalate si in prealabili ai scos samburii .

8..Pune-o la cuptorul in prealabil incalzit la 160 de grade pentru 40 - 50 minute  .Depinde de cuptor.



POFTA BUNA !!!

TRADUCION EN ESPAÑOL

INGREDIENTES

-3 huevos
-150 G de azúcar
-100 G de harina
-100 G de frumina
-125 g yogur
-4 Cucharadas de aceite de oliva
-1 Busta de polvo de hornear
- un poco de sal
-0,400 -0,500 g cerezas


METODO DE PREPARACION


1.Tamiza la  harina con la fécula de patata y sal.
2.Bate los  huevos con el azúcar.
3.Añade  poco a poco la harina, la fecula de patatas y la sal .
4.Añade  yogur y aceite.Mezcla bien.
5.Añade polvo de hornear.
6.Pon la  mezcla en un molde redondo o rectangular (dependiendo de lo que elija), que  previamente esta untado con un poco de mantequilla y espolvorear harina.
7.Mete encima las cerezas ,previamente lavadas  y sin huesos .

8.Ponla al  horno previamente calentado a 160 grados durante 40-50 minutos. Depende del horno.

2 comentarii: