joi, 6 februarie 2014
OMLETA DE DOVLECEI
INGREDIENTE pentru 4 persoane
- 4 oua mari
-2 dovlecei verzi
-1 ceapa
-sare (dupa gust )
-50 g branza elemental ( eu am pus elemental,tu poti pune branza care ai la mana ..cas ,cascaval ..etc )
-patrunjel
MODUL DE PREPARARE
Taie dovlecei : cublulete ,felii ..cum doresti ,important este sa nu fie taiati grosi .Eu am ales varianta aceasta .Vezi foto
Taie ceapa marunt si caleste-o impreuna cu dovleceii ,in putin ulei de masline.Cand vezi ca dovleceii s-au inmuiat , poti lua tigaia de e foc .
Intr-un castron bate ouale cu putina sare si putin patrunjel taiat marunt .Adauga branza taiata in cubulete si dovleceii .amesteca totul si pune compozitia intr-o tigaie micuta unde in prealabil ai pus putin ulei de masline.Pune compozitia dar nu o amesteca cu nimic,ma refer la lingura .Pune-o doar la foc mic si intoarce-o de pe o parte pe alta cu ajutorul unei farfurii intinse .Cand vezi ca s-a rumenit pe deasupra ,turta este gata de a fi servita. O poti servi alaturide o salata sau fara nimic .Ramane la alegerea ta .
POFTA BUNA !!!!!!!!!
TRADUCCION EN ESPAÑOL
Ingredientes para 4 personas
- 4 huevos grandes
-2 Calabacín
-1 Cebolla
- Sal (al gusto)
-50 G de queso elemental
-Perejil
MÉTODO DE PREPARACIÓN
Cortar el calabacín: Rebanadas .. como usted desea, es importante no cortar grueso Ver foto..
Cortar la cebolla y cocinar junto con el calabacín en un poco de aceite de oliva .Cuando el calabacin se ha suavizado, se puede apartar del fuego .
En un bol bate los huevos con un poco de sal y perejil picado. Añadir el queso cortado en cubitos y el calabacín. Revuelva y pone la mezcla en una sarten pequeña, donde previamente se pone un poco aceite de oliva .Pon la composición pero sin mezclar con nada, me refiero a la cuchara. ponerlo simplemente a fuego lento y girar de lado a lado con un plato grande. Cuando ves que se dora en la parte superior, la tortilla está lista para ser servida.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu