joi, 6 februarie 2014

OMLETA DE DOVLECEI








INGREDIENTE pentru 4 persoane


- 4 oua mari
-2 dovlecei verzi
-1 ceapa
-sare (dupa gust )
-50 g branza elemental ( eu am pus elemental,tu poti pune branza care ai la mana ..cas ,cascaval ..etc )
-patrunjel


MODUL DE PREPARARE

Taie dovlecei : cublulete ,felii ..cum doresti ,important este sa nu fie taiati grosi .Eu am ales varianta aceasta .Vezi foto



 Taie ceapa marunt si caleste-o impreuna cu dovleceii ,in putin ulei de masline.Cand vezi ca dovleceii s-au inmuiat , poti lua tigaia de e foc .
Intr-un castron bate ouale cu putina sare si putin patrunjel taiat marunt .Adauga branza taiata in cubulete si dovleceii .amesteca totul si pune compozitia intr-o tigaie micuta unde in prealabil ai pus putin ulei de masline.Pune compozitia dar nu o amesteca cu nimic,ma refer la lingura .Pune-o doar la foc mic si  intoarce-o de pe o parte pe alta cu ajutorul unei farfurii intinse .Cand vezi ca s-a rumenit pe deasupra ,turta este gata de a fi servita. O poti servi alaturide o salata  sau fara nimic .Ramane la alegerea ta .


POFTA BUNA !!!!!!!!!



TRADUCCION EN ESPAÑOL


Ingredientes para 4 personas

- 4 huevos grandes

 -2 Calabacín

-1 Cebolla

-   Sal (al gusto)

-50 G de queso elemental 
-Perejil

MÉTODO DE PREPARACIÓN

Cortar el calabacín: Rebanadas .. como usted desea, es importante no cortar grueso Ver foto..



Cortar la cebolla y cocinar junto con el calabacín en un poco de aceite de oliva .Cuando  el calabacin  se ha suavizado, se puede apartar del fuego .

En un bol bate  los huevos con un poco de sal y perejil picado. Añadir el queso cortado en cubitos y el calabacín. Revuelva y pone la mezcla en una sarten  pequeña, donde previamente se pone un poco aceite de oliva .Pon la  composición  pero sin mezclar con nada, me refiero a la cuchara. ponerlo simplemente a fuego lento y girar de lado a lado con un plato grande. Cuando ves que se dora en la parte superior, la tortilla está lista para ser servida.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu